Spar penge som student – læs mere her

Annonce

Når du flytter til storbyen for at studere, kommer der pludselig andre boller på suppen. Du bliver nemlig revet væk fra mors dejlige kødgryder samt den billige husleje på 0 kroner om måneden. Alt dette er slut nu, og du kan nu se frem til en menu, der består af pasta med kødsovs, massevis af vasketøj og en gabende tom bankkonto sidst på måneden, hvor du indser, at du nok ikke skulle have brugt de 500 kroner på øl i sidste weekend. Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, så har vi heldigvis et par gode råd, som kan gøre, at du faktisk kan bruge de 500 kroner på øl i næste weekend. Vi kender nemlig et sted, hvor du kan finde noget billigt modetøj samt et sted, hvor tandlægerne ikke flår din pung fra hinanden, når du bare skal have lavet en simpel tandrensning – følg med og spar penge.

Bare rolig piger, her kan der findes billigt modetøj

Pengepungen vil nok aldrig være så slidt, som den er, når den månedlige indkomst er en sølle SU. Dog har vi en løsning, som stadig kan sikre dig, at du går rundt i noget smart tøj fra top til tå. Vi ved, at det rigtige tøj betyder meget, når du befinder dig i bybilledet, og derfor har vi fundet en side, som sælger noget billigt modetøj i en super kvalitet. Trods små penge er det muligt at få det helt rigtige tøj samt mærke. Eksempelvis kan du købe modetøj fra Lala Berlin hos milium, og trods det efterhånden kendte mærke, kan det købes til billige penge, hvilket er en god ting for dig, der skal holde godt øje med budgettet hver eneste måned. Lala Berlin er som sagt et mærke, der hurtigt har vokset sig stort, hvilket specielt skyldes en lækker kollektion, hvor der var fokus på strik. Kort sagt kan det siges, at hvis du er en pige, der gerne vil have noget smart tøj til billige penge, er det ovenstående sider, der skal besøges.

Bliv ved med at gå til tandlæge

Mange af de studerende vælger at droppe tandlægebesøget, hvilket er en stor fejltagelse. Det er nemlig vigtigt at få set på tænderne engang imellem, som der altid er styr på, at det ser ud, som det skal. Det er jo ikke rart, hvis tænderne skulle falde ud i en unge alder. Derfor er vores klare anbefaling, at du fortsætter med at gå til tandlæge, selv når du er på SU. Dette kan lyde som en dyr omgang, og du ved nok at tandlægerne ofte tager en god portion penge, når de skal tjekke dine tænder efter. Dette er selvfølgelig aldrig rart, og derfor har vi fundet et sted, hvor det ikke er helt så dyrt. Lyder det som noget for dig – så få billig tandplejning her. Prisen er lidt lavere, men det betyder ikke at kvaliteten er lav. Faktisk er kvaliteten hos denne virksomhed helt i top, og der er altså ikke mange negative ting, der kan nævnes om dem.