Spar penge på ure og smykker

Spar penge på ure og smykker

Hvem elsker ikke lækre ure og smykker? Sidstnævnte er måske mest for pigerne, men både piger og drenge kan nok blive enige om, at et flot ur er en lækker og praktisk gadget. Står du lige nu og leder efter et nyt ur eller smykke, så læs med her for der er kommet nyheder på markedet og du kan spare penge lige nu, både vha. studierabatter, men også via aktuelle udsalg.

 

Tommy Hilfiger Watches

Vi starter med lidt godt nyt til drengene fordi, hvis du har tilbøjeligheder til et Tommy Hilfiger herreur, så skal du klikke dig videre på linket til det store Tommy Hilfiger ure udsalg, der er i gang lige nu hos Ur Specialisten.

Udvalget står lige nu på Tommy’s lækre sommerkollektion og den har designers traditionelle, minimalistiske design, som bunder i designerens kærlighed til motorsporten. Mere konkret kan du få urene med remme i bl.a. leder, stål og silikone.

Psssst.. Der er også lidt til pigerne fra Tommy. Kig bare med via linket.

Studierabat på ure og smykker

Ok, så er der lidt for pigerne (og nogle drenge). Hos Brodersen + Kobborg kan du nemlig få 15 % i studierabat på smykker og ure. Butikken ligger ganske rigtigt i Ringkøbing, men de har også en webshop, hvorfor du kan bestille de lækre varer.

 

De er bl.a. autoriserede forhandlere af Georg Jensen, Aagaard og Christina Watches samt Ole Lynggaard. Videre finder du kendte mærker, som Certina og Tissot hos Brodersen + Kobborg såvel.

 

Reparation af smykker og ure

Ja, det går jo i stykker og der skal nyt batteri i, i hvert fald urene, en gang imellem. Derfor er det også rart, at kunne få lidt rabat på det som studerende. Her kan studerende i København med fordel besøge Bidstrup/Vanløse Ure – Guld – Sølv, som giver studerende 10 - 15 % i studierabat.

 

Tags: Tommy Hilfiger herreur. Tommy Hilfiger ure udsalg.