Spar let penge på IT udstyret til studiet

Spar let penge på IT udstyret til studiet

Brugt it udstyr… Ok, det lyder måske ikke så cool, men der findes en del forskellige virksomheder, som får salt til ægget ved at købe brugt IT fra forskellige virksomheder, som er i glimrende stand og som de så fikser, så det er så godt som nyt igen. I 9 ud af 10 tilfælde vil du eller andre aldrig gætte, at det har været brugt før og så kan du spare en del på, at benytte dig af brugt IT-udstyr

Er det f.eks. en MacBook Air du er ude efter, som mange andre studerende, så skal du hos Humac slippe mindst 7799 kr. inden evt. rabat imens du på Gul og Gratis i skrivende stund kan finde en lignende til omkring de 4000 kr. inden evt. nedslag. Selvfølgelig har du så ikke en fuld garanti med, men den skal godt nok gå en del i stykker, hvilket MacBooks ikke plejer at gøre for at det ikke er en god handel. Videre kan du ofte finde IT udstyr til salg, der stadig har noget af garantien med sig. 

Og så er der jo det med miljøet. For hvorfor ikke skåne miljøet for produktionen af endnu en computer, eller hvad du nu måtte lede efter, og tage en der ellers ville ligge på en hylde i nogle år, inden den ryger på genbrugsstationen.

Altså er der næste kun fordel ved at købe brugt IT udstyr, hvis man ellers kan se bort fra lykken ved at åbne en forseglet pakke fra Apple med den karakteristiske duft af nyt Mac product, eller PC, hvis du er mere til det og den duft.

Du kan i øvrigt lave samme trick med bøger og spare lidt på regnskoven. Sæt dine brugte studiebøger til salg, gratis i vores sektion med studiebøger eller køb brugte studiebøger billigt.