Spar 20 % på smukke smykker fra de største brands

Spar 20 % på smukke smykker fra de største brands

Black Friday er lige rundt om hjørnet, og i den forbindelse kan du gøre et kub hos Brodersen + Kobborg, hvis du er ude efter kvalitetssmykker.

Siden Black Friday så dagens lys i Danmark i 2013, har fænomenet vokset sig større og større. Det regnes som årets potentielt største shopping-dag, og der er store chancer for, at det i år bliver større end nogensinde i Danmark, fordi det først nu virkelig har slået sit navn fast. Det falder dagen efter Thanksgiving, fordi mange af amerikanerne har fri den dag, og derfor tænkte man, at det var en god dag at få handlet julegaver.

Brodersen + Kobborg vil selvfølgelig være med, når denne shopping-dag rammer de fleste butikker i Danmark. Så fredag den 23. november sparer du mindst 20 % på alle lagervarer i webshoppen og dermed kan du spare mange penge, da smykker jo også ofte er en investering.

Så hvis du er interesseret i smykker fra mærker som Georg Jensen, Aagaard, Ole Lynggaard eller andre klassiske brands, eller hvis du har gået med et særligt smykke i tankerne i lang tid, så er det måske på Black Friday, du skal slå til. Køb dine Black Friday smykker hos Brodersen + Kobborg.