Sørg godt for din hund, selv om du er på SU

Sørg godt for din hund, selv om du er på SU

Det kan godt være stramt med økonomien, når du er på SU. Du må hele tiden prioritere strengt imellem det, du skal købe. Der vil nok kun være råd til det allermest nødvendige i perioder. Men selv om det hele godt kan være lidt surt i forhold til dit budget, så bør der også indimellem være råd til en lille smule ekstra. 

Hvis du har en hund, så er det også vigtigt, at du giver den noget fornuftigt at spise, og at du får aktiveret den dagligt. Det sidste behøver i hvert fald ikke at koste ret meget.

Giv også hunden noget legetøj

Hunde elsker legetøj, og de skal helst have noget, som er deres helt eget. Det giver hunden tryghed, og det giver den noget at lege med. Desuden vil hunden bedre kunne lade dine ting være, hvis den har sit eget hundelegetøj.

Du kan godt finde noget hundelegetøj til nogle helt fornuftige priser. Vælg dog helst noget, der har en vis holdbarhed, sådan at hunden kan lege med det i lang tid, inden du er nødt til at købe noget nyt til den.

Vælg noget godt hundefoder

En hund trives bedst på hundefoder. Det bør være noget foder, som er afstemt efter dens alder og type. Det bør også være tilsat alle de næringsstoffer, som hunden har brug for. Så kan du godt supplere med nogle godbidder, når den har fortjent det.

Du bør sørge for, at der er plads i dit budget til, at du kan give din hund noget foder af en god kvalitet. Når den får det, så er den dækket helt ind både i forhold til mæthed, vitaminer og mineraler i den helt rigtige sammensætning.

Med den rette sans for både økonomi og kvalitet, behøver det ikke at vælte dit studenterbudget, at du har en hund.