Smart koncept med færdigretter til studerende

Smart koncept med færdigretter til studerende

Som studerende tager studiearbejdet og det sociale samvær med vennerne meget af ens tid, og derfor kan det godt være svært at finde tid og overskud til at lave sunde, billige og lækre måltider aften efter aften.

Det resulterer i, at aftensmaden oftest består af de samme triste rugbrødsmadder eller pastaretter med ketchup.

Sådan behøver det dog ikke at være.

 

Måltidskasserne – bestem selv hvor, hvad og hvornår

Det er ikke blot studerende, der oplever en travl hverdag, hvor der ofte ikke kan sættes alverdens tid af til planlægning og udarbejdelse af måltider.

Måltidskasserne er efterhånden blevet meget populære og bestilles ofte af den travle, store børnefamilie, der gerne vil slippe for at spæne rundt i diverse dagligvareforretninger og skulle sammensætte den kommende uges madplan.

Men måltidskasserne har ligeledes vundet indpas på mange arbejdspladser som en fælles frokostordning. Med måltidskasserne bestemmer du, om du eksempelvis ønsker vegetarretter, slankeretter, børnevenlige retter eller måltider, der er 100% færdiglavet og eventuelt blot skal sættes i ovnen – nemmere bliver det næsten ikke.

Madplan til en enkelt person

Indtil nu har måltidskasser dog ikke været et særlig attraktivt koncept for studerende, der bor alene, da det simpelthen ikke har kunnet svare sig som enkeltperson at bestille og få leveret en stor måltidskasse, der i virkeligheden er beregnet til en familie på fire personer.

Nu leverer flere virksomheder dog gode og sunde kasser, der fungerer godt til blot en enkelt person. Se her, hvem der leverer måltidskasser til enkeltpersoner.

På samme side kan du også læse om de mange muligheder, du har for at sammensætte din perfekte måltidskasse.

 

Undgå madspild       

Der er mange gode grunde til at købe måltidskasser som studerende. Først og fremmest sparer du en masse tid og kræfter i en travl hverdag, mens du sikrer dig sunde og lækre måltider – hver dag.

Men en anden og måske endnu vigtigere grund til at bestille skræddersyede måltidskasser er, at du på den måde undgår madspild. Når du køber grøntsager, frugt og andet i supermarkedet, går noget af maden ofte til spilde, fordi du er nødt til at købe varerne i større mængder, som du ikke får spist. Da måltiderne er tilberedt, så de passer til en person, vil du aldrig være nødsaget til at smide mad ud.  

 

Konceptet er simpelt – og lækkert

Som studerende er det med at spare tid, hvor man kan, og derfor er nemme måltidskasser på abonnement en god mulighed for at spise varieret og godt, uden at det kræver ekstra kræfter fra din side. Får du din mad leveret, er det slut med at bruge lang tid i køen i supermarkedet eller bruge kræfter med madlavningen i køkkenet.

Med sund mad hver dag, giver du hjernen energi til studiet og overskud til de ofte hårde eksamensperioder, der venter forude.