Slip af med Corona-tristheden med ekstra farve på dit efterår

Slip af med Corona-tristheden med ekstra farve på dit efterår

Sommeren 2020 har på alle måder været speciel. Selvom grænserne blev åbnet forud for de fleste danskeres sommerferie, fik usikkerheden og frygten for COVID-19 alligevel flertallet til at blive hjemme. Og vores lille land er også dejligt om sommeren, ikke mindst når den viser sig fra sin varme og solrige side, som vi fik lov til at opleve især i august. Men det er ikke det samme at sidde i byparkerne eller på havnefronten og nyde solen med en sixpack, når man konstant skal være opmærksom på afstanden til naboen. Eller når sommerfesten på jobbet skal slutte senest klokken 24.

Alle de store begivenheder, vi havde set frem til, som koncerter, festivaler og store fester er blevet udskudt og i nogle tilfælde helt aflyst. Og nattelivets barer og diskoteker har måttet lide under den landsdækkende lockdown. Men heldigvis er der andre måder at skrue lidt op for humøret og festligheder.

Giv den gas med efterårets farver

Vi går snart en mørkere tid i møde, og efter et forår og en sommer, der har handlet alt for meget om afstand, smittetal og mundbind, er det fristende at falde i det dårlige humørs lumske fælde. Særligt når vi ikke kan feste og omgås med hinanden, som vi plejer. Men i stedet for at lade humøret påvirke os for meget, kan vi vælge at rette fokus mod nogle af efterårets modetendenser og slå os løs i efterårets farver og trends.

Efterårets modescene er altid præget af flotte farver, der henleder tankerne til den flotte natur, der følger denne årstid. Fortvivl dog ikke, hvis du ikke har råd til at udskifte din garderobe til det sidste nye. Start i stedet i det små. Det er nu, dine gellak negle skal på banen. Det kræver hverken ret meget tid eller mange penge at investere i neglelakker i efterårets modefarver, men det er med til at gøre din hverdag meget mere festlig.

Årstidens tendenser

Ifølge modeeksperterne bliver farverne på modescenen i efteråret 2020 blandt andet orange, grøn, gul, blå, rosa, brun og magenta – alle i brændte nuancer. Det giver dig rig lejlighed til at sætte lidt ekstra kulør på dine negle og på dagligdagen. Selv en vamset strik sammen med et par slidte jeans får en ekstra tak op ad på modeskalaen med en lækker neglelak i en moderigtig farve på fingertipperne. Det får ikke alt det triste ved den Coronasituation, verden oplever, til at forsvinde – så let er det desværre ikke – men det får forhåbentligt humøret til at stige en anelse.

Sommetider er det en ændring i vores måde at møde de udfordringer, vi ikke kan undgå, der gør, at vi kommer igennem dem uden for stor påvirkning. Og tøj og neglelakker i moderigtige farver kan virke banalt i kampen mod en så omfattende virustrussel som Corona, men det vigtige i den sammenhæng er at gøre noget, der kan være med til at holde humøret oppe og styrke vores optimisme. Vær derfor heller ikke bange for at fortælle, at én af de ting, du gør i denne tid, netop er at lægge farve på dine negle og din dagligdag.