Skjul din IP-adresse med VPN og mobilt bredbånd i en 4G router

Skjul din IP-adresse med VPN og mobilt bredbånd i en 4G router

Annonce

Vil du gerne skjule din ip-adresse, fordi du ønsker at være fuldstændig anonym på internettet, så er det naturligvis vigtigt at du sørger for at bruge nogle services og software som kan give dig en skjult ip-adresse. Men hvordan kan du skjule din iP adresse med VPN og et mobilt bredbånd i en 4G router? Det vil vi kigge på her, hvor vi kommer med en miniguide til hvordan du skjuler din IP-adresse, og hvordan du kan bruge din 4G router med et mobilt bredbånd i til at være helt anonym på internettet. 

Skjul din ip-adresse med VPN

Der er ingen tvivl om at der er flere og flere på internettet i dag, der gerne vil skjule deres ip-adresse af den ene eller den anden grund. Hvis man går på internettet i dag, så vil din ip-adresse blive fremvist overfor alle hjemmesider som du går ind på, og potentielt også folk med onde hensigter såsom hackere og lignende. Derfor er der mange der bruger en VPN som giver dig en falsk ip-adresse fordi du logger ind på internettet igennem den valgte VPN som f.eks. kan have en server i Spanien, selvom du sidder i Danmark. Det betyder altså at din IP-adresse er skjult fra omverdenen. Hvis du vil blive klogere på hvad en VPN er, så kan du læse meget mere omkring VPN her for at finde ud af hvilken VPN der potentielt kunne være interessant for dig. 

Brug en 4G router og mobilt bredbånd til at skjule din IP-adresse

Når du logger på internettet med et mobilt bredbånd, så vil din ip-adresse aldrig være den samme, da din IP-adresse vil blive ændre for hver gang du logger på internettet. Dette modvirker også at din ip-adresse bliver fundet direkte hjemme hos dig selv, men hvis du kombinere din 4G router med en VPN, så vil du blive totalt anonym på internettet, hvilket vil blive betydeligt mere sikkert for dig i forhold til hvis du holder dig til en af delene. Du kan på Mit-Brebaand.dk læse mere om en 4g router og finde ud af om det kunne være aktuelt for dig.