Skal januar stå på juicekur?

Skal januar stå på juicekur?

Der findes rigtig mange forskellige juicekure og en juicekur er noget, der ikke er ukendt for os danskere. Faktisk er det en yndet måde at komme ovenpå igen i januar efter en tung december. Slow Juice Copenhagen tilbyder to forskellige juicekure. De kalder de to hhv. Original og Grøn. Begge med kun gode, økologiske råvarer i dem.

 

Den Originale juicekur har ingredienser hvis formål er at give din krop de rette vitaminer og mineraler for at du bliver så frisk som muligt og med velbehag og motivation til følge. Mere konkret indeholder den rødbede, gulerod, spinat, forskellige rødder, urter, ingefær samt gurkemeje. Vælg denne, hvis du skal forkæle din krop og have en kickstart her i det nye år.

 

Den Grønne har ikke overraskende grønne grøntsager i sig, som grønkål, broccoli, tang, spirulina, matcha og spinat. For at give juicerne den rette smag er der også ingefær og chili i dem. På samme måde som Den Originale er alle ingredienser af højeste kvalitet, økologisk og frisk -slowpresset. Vælg denne, hvis du vil være super-duper sund ved at bombardere din krop med sunde mineraler og vitaminer uden unødvendige kulhydrater.

Skulle du ikke bo i og omkring Hovedstaden, vil du selv sammensætte din kur, eller lyder Slow Juice Copenhagens kure ikke som noget for dig, så søg efter alternativer på Google. Der findes uendeligt mange og du kan finde lækre ingredienser, som også er økologiske, i f.eks. Netto, hvis der skal spares lidt oven på julen. Hav dog i tankerne at Slow Juice Copenhagen har en masse erfaring inden for området, køber stort ind og får dermed varerne billigere end dig og sparer dig for en masse arbejde og ikke mindst overvejelser omkring ingredienser. Sidstnævnte ikke bare for smagens skyld, men i høj grad også pga. ingrediensernes effekt i kroppen.