Skal du flytte til eller fra Jylland?

Skal du flytte til eller fra Jylland?

Flytning fra hjemby til studieby er i fuld gang landet over, hvor studerende gør deres nye kollegie værelser og studieboliger klar til de næste år med studie og fest. Men mange tilflyttere til specielt Aarhus og København oplever, at der ikke er plads til så meget i deres nye studiebolig, hvis de da har været så heldige overhovedet, at få fat på en i et af de to populære storbyer.

Det er der heldigvis smarte løsninger på. Har du endnu ikke fundet en studiebolig, så kan du med fordel tage et kig i vores sektion med studieboliger (lejligheder, værelser såvel som kollegier). Her er der altid hundredvis, hvis ikke tusindvis af ledige boliger og diverse svindlere er som ofte sorteret helt væk via flere filtre, som annoncerne kommer igennem, inden de kommer online på Studenterguiden.dk.

Har du fundet en bolig, men er den lidt mindre end hvad du er vant til, ja så kan du opleve at stå tilbage med møbler, der inden for rimelighedens grænser bare ikke er plads til i din nye bolig. Her kan med fordel overveje opbevaring via services som Depothuset. De har stribevis af opbevaringssteder i Jylland og er dermed en god løsning, hvis du flytter til eller fra Jylland.

Deres styrker er som følger:

  • Billigt
    De tilbyder en fast lav pris på opbevaring af dine møbler uden at det påvirker service-niveau eller sikkerheden.

  • Sikkerhed
    For sikkerhed af et af hjørnestenene hos Depothuset. Via en række smarte systemer, sikres der, at dit indbo er sikkert opbevaret.

  • Tilfredshed
    En virksomhed med utilfredse kunder er ikke meget værd i dag med services som Trustpilot online og det ved Depothuset godt. Derfor kan du også altid regne med god service når du vælger at opbevare dit indbo på et af Depothusets mange lokationer i Jylland.