Skal du flytte? Dette bør du få styr på fra starten

Skal du flytte? Dette bør du få styr på fra starten

Når man skal flytte, er der mange ting at holde styr på. Her er en liste over nogle af de vigtigste ting, som gør flytningen og processen noget lettere.

 

Sørg for, at du stadig modtager post

Når man flytter, skal man selvfølgelig skifte adresse. Det giver sig selv, at man ikke kan have adressen stående ved den gamle bolig, da der jo højst sandsynligt kommer nye beboere, som skal have adresse der. Du skal altså sørge for at flytte din adresse både i folkeregistret og hos PostNord, så du stadig kan modtage post. Der kan gå lidt tid, før adresseændringen er registreret, så sørg for at gøre det i god tid, og få dit navn på postkassen ved den nye bolig hurtigst muligt, så postbuddet kan finde dig.

 

Aflæs målere og slip for uretfærdige regninger

Hvis du flytter ind i en lejebolig, er det en rigtig god idé at aflæse målere til vand, varme og el med det samme. Der er forskellige regler i forhold til aflæsning og betaling af forbrug, men hvis du har aflæst målerne med det samme og indsendt oplysningerne til dit forsyningsselskab, så har du i hvert fald dit på det rene og slipper for at betale for den forrige lejers forbrug.

Anskaf en stabil internetforbindelse, så du kan streame med det samme

Det kan være stressende at flytte, og det er rart at kunne koble fra midt i det hele. En internetforbindelse er essentiel i de fleste hjem, både til streaming af serier og musik, og til studie og arbejde. Ved at bestille en god og hurtig internetforbindelse med det samme, undgår du at skulle undvære internet i en længere periode. Bestil eksempelvis stabilt fiberbredbånd og få en af Danmarks hurtigste internetforbindelser, så du kan koble fra til en serie, når du trænger til en pause fra at pakke flyttekasser ud.