Skal der være fest, så lad der være fest

Skal der være fest, så lad der være fest

Så er der fest! Eller det skal der nok blive når alle detaljer er på plads. Hvis du er ved at arrangere en fest er der mange ting der skal holdes styr på. Først skal du finde ud af hvilket tema festen har. Er det en studenterfest? Er det en klassefest? Eller er det en temafest hvor man skal klædes ud? Kan festen holdes udendørs? Skal du kontakte et firma der tilbyder teltudlejning?

Find altid ud af hvor mange i bliver, så du kan lægge et budget til festen og så du ved om I kan være i et lokale eller I skal flytte festen udenfor. Hvis festen skal foregå udenfor kan I bestille et partytelt eller kan I nøjes måske med et mindre festtelt alt efter hvor mange gæster der kommer. Du kan bruge den tommelfingerregel at der skal være plads til bar, buffet, anlæg og andre småting og så fylder hver person som udgangspunkt 1 m2 i teltet.

Gider I vaske op eller skal det bare være engangsservice? Man kan selvfølgelig også få dem man lejer partytelte af til at stå for alt med service og borde og stole. Så behøver man ikke tænke på det.

Der er mange steder der tilbyder telt udlejning. Et af de steder der tilbyder hele pakken, som du har brug for er hos lejfesttelt.dk. Det er heldigvis nogle festtelte, som kan holde til lidt af hvert, så selv hvis det står ned i stænger, så bliver festen ikke ødelagt, da I kan hygge indenfor i tørvejr. Også hvis det er i nogle af de koldere måneder at festen skal holdes, så er det muligt at leje varmeblæsere. Du kan stille bordene op som du vil indeni teltet. Der er masser af plads hvis du vælger et stort telt i hvert fald.

Leje af telt er ikke mere besværligt end at bestille så mange andre ting over nettet. Du kan få det lige som du vil have det og holde den fedeste fest du længe har holdt.