Skal den gamle studenterhybel have en gang maling?

Skal den gamle studenterhybel have en gang maling?

Hvis der er en ting, der virkelig kan gøre underværker på et kollegieværelse, en lejlighed eller i et hus, så er det en frisk gang maling. Indendørs såvel som udendørs. De fleste studerende behøver ikke tænke på den udendørs del, så lad os holde os til maling indendørs. Det er en opgave og udgift, som er relativt beskeden i forhold til, hvor stor en forskel en ny og frisk farve kan gøre for din studiebolig, dit humør og gæsters indtryk af dig og dit hjem.

 

Gør det selv

Det ligger selvfølgelig lige for at gøre sådan noget her selv. Pengene virker ofte bedre brugt på noget nyt tøj, en bytur eller et cruise til Norge f.eks. I det tilfælde kan du søge gratis rådgivning hos den lokale farvehandler, f.eks. en kæde som https://www.flugger.dk/, som er landsdækkende men har butikker lokalt. De er måske en tand dyrere end mindre farvehandlere, men så er du også sikret en ensartet kvalitet og uddannet personale, hvilket er ekstra vigtigt, når du som amatør skal male din bolig. Og som altid kan og bør du finde hjælp hos vores allesammens ven, Google. Måske hovedsageligt til inspiration, eller også til kvalitetssikring, hvis du vælger en billigere leverandør af maling – for der er STOR forskel på kvalitet af maling. Så er den måske billig, men så skal du bruge tre gange så meget for at dække væggen ordentligt og så bliver det alligevel dyrere derved.

De professionelle

Det virker måske som en dyr og usmart løsning at bestille en professionel maler, som f.eks. fra https://www.malerfirmaetflemmingc.dk/. Men har du et studiejob, så prøv at regn rigtigt på sagerne. Lad os sige, at der er tale om et rum, som vil koste 5.000 at få malet af en professionel. Hvor mange timer skal du arbejde på dit fritidsjob for at dække den udgift og hvor mange timer sparer du på research, indkøb af maling, arbejdet og på rettelse af fejl fordi du købte den forkerte pensel og sprættede på din nye sofa. Ofte giver det faktisk rigtig god mening at benytte sig af en professionel.