Skab gode minder med sjove events

Skab gode minder med sjove events

Annonce 

De fleste unge mennesker kan godt lide at være sociale og have det sjovt. Tit er det de samme ting, man laver og nogle gange kunne man måske godt tænke sig at prøve at lave noget anderledes. Men hvad skulle det dog være, og hvordan skulle det lige blive stablet på benene i en travl hverdag? Læs med her og få gode ideer til at skabe gode og sjove minder.

Arranger en temafest

Det er altid sjovt at være til fest, men nu kan det lige blive en lille tand sjovere, nemlig med en temafest. Forestil dig lige, hvor sjovt det ville være, hvis alle skulle klædes ud som folk fra 80’erne, og I skulle høre 80’er musik hele aftenen og natten. Det med at klæde sig ud og leve sig ind i noget, kan altså bare skabe en helt anderledes, men fed og sjov stemning! Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilke temaer, I kunne tænke jer at have. Det kan f.eks. også være vikingefest, casinofest, gangsterfest og meget andet. Lige meget hvilket tema, I vælger, er I garanteret en anderledes og sjov fest.

Udfordr jer selv i et Escape Room

Et Escape Room er en form for et ”live adventure game”, hvor du og dine venner, familie, kollegaer eller andre bliver låst inde i et rum. I skal så udforske rummet på alle mulige måder, knække koder, løse opgaver m.m. for at finde vejen ud af rummet. I skal inden for en fastsat tidsramme formå at komme ud af rummet og lykkes det, har I klaret opgaven. Det kan være svært at forestille sig, hvad et Escape Room egentlig helt er for noget. Det er både udfordrende og skræmmende, men vigtigst af alt er det skidesjovt, og du bør helt sikkert prøve det med dine venner, familie eller kollegaer!

Teambuilding

Det kan være sjovt at lære dine nærmeste at kende på andre måder, end du er vant til. Det kan være dine studiekammerater, din familie, dine kollegaer eller andre. Med teambuilding kan du lære dem, du omgås med at kende på alternative parametre. Samtidig er det faktisk også godt for kommunikation, forståelse og sammenhold. Det er altså både sjovt og udfordrende samtidig med, at man også får noget personligt og socialt ud af sådan en dag. Virker det lidt uoverskueligt og uforståeligt, kan du få hjælp til at arrangere en dag med teambuilding hos eventbureau sjælland.