Skån din ryg med en ny seng når du flytter hjemmefra.

Skån din ryg med en ny seng når du flytter hjemmefra.

Når du flytter hjemmefra og bliver herre i eget slot, så er det som at starte på en frisk. Du skal købe en masse nye ting til din lejlighed og den skal indrettes så den ser så indbydende ud som muligt, så du kan tillade dig at få gæster over. Måske flytter du også fra den ene ende af landet til den anden og så kan det være besværligt at få alle dine møbler med. Det er også muligt at nogle af dine møbler er ved at være så gamle og slidte at de trænger til at blive skiftet ud.

Det er i hvert fald vigtigt at have en ordentlig seng at sove i, blandt andet, så du kan være frisk og udhvilet om morgenen og i løbet af dagen når du skal holde hjernen i gang med studierne.

Skal du ud og have en ny seng, så kan det godt være at det er lidt voldsomt at investere i en dyr seng til at starte med. Især hvis du kun er dig selv og du på et tidspunkt planlægger at der skal være en kæreste i dit liv. Selvfølgelig kan man så bare have to senge, men det er lidt lettere blot med en dobbeltseng. Hos Biva har de billige senge, som både ser smarte ud og samtidig er ganske komfortable til prisen. Senge fra Biva er også til at overkomme på en SU, så du ikke bliver ruineret.

Køb senge her på siden og se om ikke der skulle være en der passer på din stil. Måske finder du endda mere til lejligheden, som du kan købe med med det samme?

Når du køber seng hos Biva er der endda gratis levering. Dog skal du af med en ekstra skilling hvis du bor på 3. sal og skal have hjælp til opbæring. Men det du sparer på fragten kan du bruge på opbæringen, så du også sparer din egen ryg.