Se amerikansk Netflix med VPN og spar penge som studerende – sådan gør du

Se amerikansk Netflix med VPN og spar penge som studerende – sådan gør du

Annonce

Der er flere og flere der i dag begynder at bruge den ekstra funktion som du kan få med en VPN, ved at se amerikansk netflix med VPN hvor du kan få adgang til langt flere film og ferier, og har mulighed  for at få billigere Netflix abonnementer fordi det amerikanske Netflix koster en del mindre end det danske gør. Men hvad er VPN endeligt og hvorfor gør det at du kan se Amerikansk netflix? Det vil vi kigge nærmere på her.

Hvad er VPN?

VPN står for Virtuel Private Network og betyder helt konkret at man kan koble på et virtuelt netværk hvor ens egen trafik på internettet, bliver dirigeret igennem og på den måde vil det være VPN servicen’s IP adresse der bliver vist og derved ikke din egen. På den måde er din egen ip-adresse skjult på internettet og du kan derved surfe rundt på internettet helt anonymt uden at være bange for at folk kan se hvor du kommer fra. 

Hvilken VPN er den bedste VPN?

Den bedste VPN er den VPN som passer bedst til præcist dine ønsker og dine behov. Når du skal bruge en VPN forbindelse, så har alle deres forskellige årsager, og her kommer det helt an på hvilke det er. Hvis du gerne vil streame Netflix igennem en VPN så er der nogle krav som eksempelvis at der er en IP adresse i USA / Amerika, og hvis du er på ferie og gerne vil se danske streaming tjenester, så er dine krav at du skal kunne tilgå en IP-adresse i Danmark. Du kan se en top 5 med nogle af de bedste VPN her hvor du kan blive meget mere klog på hvilke ting du skal kigge efter når du skal vælge en VPN løsning til dine behov. 

Sådan ser du amerikansk Netflix med VPN

Her er en miniguide til hvordan du kommer til at se amerikansk Netflix i dag. 

  1. Gå ind på VPN-zone.dk her og find en VPN
  2. Køb VPN og log på en IP-adresse i Amerika / USA
  3. Opret et Netflix abonnement mens du er logget på din Ip-adresse i USA.
  4. Nu kan du logge ind på Amerikansk Netflix.

Vi håber på at det kunne hjælpe dig med at komme i gang med at se Amerikansk Netflix.