Sådan sparer du penge på reparation af din smartphone!

Sådan sparer du penge på reparation af din smartphone!

At være studerende betyder ofte et meget snævert budget end det arbejdende folk. Ulempen ved dette er at der ikke altid er til uforudsete udgifter, og netop disse skal man selvfølgelig se om man kan undgå på bedst muligt vis.

En af de poster som ofte dukker op på listen over uforudsigelige udgifter er reparation af din smartphone. Vi ejer alle én, men det hænder at de går i stykker, og det er nu engang bare dyrt at få skiftet skærmen på din smartphone.

Hvis du f.eks har en iPhone 6, så kan det koste op mod 1.800 kroner at få skiftet skærmen – dette beløb laver et ordenligt indhug i SU’en for den pågældende måned, og derfor er det selvfølgelig noget vi alle gerne vil undgå, og der findes faktisk nogle løsninger der gør at du kan springe denne udgift over i budgettet.

Køb et panserglas og beskyt din iPhone 6.

Faktisk kan du købe dit et panserglas til telefonen som er yderst effektivt. Der er ikke tale om noget vildt som ødelægger oplevelsen ved at bruge din iPhone. Faktisk er man så langt i udviklingen af Panserglas at det ikke er noget du lægger mærke til at du har monteret efterhånden. Der er dog stor prisforskel på disse panserglas, og derfor bør du også vælge med omhu når du har besluttet dig for at få sådan et monteret. Du kan enten vælge at købe et dyrt kendt panserglas eller lede lidt mere efter billig panserglas. Faktisk kan du få panserglas til iPhone 6 til blot 119,- hvilket er utrolig billigt.

Drop de dårlige undskyldninger og få købt et panserglas sådan at du er fri for at befinde dig i den kattepine det er at have en ødelagt telefon der ikke lige er økonomi til at få repareret.