Sådan sparer du penge med den rigtige dør

Sådan sparer du penge med den rigtige dør

Hvis du som studerende lige er flyttet hjemmefra, så ved du sikkert allerede, at der er mange beslutninger og udgifter, som er forbundet med at have sit eget hjem. En af de beslutninger, der skal træffes, er f.eks. hvilken type dør, man vil have og heldigvis er der penge at spare med det rigtige valg af døre. En dør som terrassedøren skaber luftige forhold, når vejret er godt - og den kan sammensættes og tilpasses efter behov.

Det er forår, fuglene kvidrer og blomsterne er sprunget ud. Havemøblerne er sat frem og det er en perfekt tid til at drikke sin morgenkaffe i altanen eller tage forspring på en lille grill-fest i haven. Det gør livet meget nemmere at have en dobbelt terrassedør, der fører direkte ud til haven eller altanen.

Hos Sparvinduer kan du få den rigtige løsning til en fair pris, for god kvalitet behøver nemlig ikke at tømme din pengepung. Ved at vælge de rigtige døre og gode materialer til huset kan du også hente penge fra varmeregningen, som bliver drastisk nedsat med isolerende døre og vinduer.

Fordelen ved en dobbelt terrassedør

Man føler sig vel en smule royal med en stor, flot dobbelt terrassedør, som slår ud til begge sider. Dørene er lige til at slå op og så liste elegant ud på altanen, hvor du kan vinke til det imaginære publikum. Ja, den royale drøm må nok forblive netop dét – en drøm – men terrassedøren er virkelig.

En lækker terrassedør inviterer en masse luft og lys indendørs og den åbner direkte ud til haven, så haven nærmest bliver bragt inden for i forlængelse af huset. Den forstørrer både rummet indendørs og skaber bedre adgang til det udendørs – perfekt for legende børn eller havefesten.

Sparvinduer kan tilbyde et bredt udvalg af terrassedøre, som passer ind i dit hjem. Materialerne er holdbare, af god kvalitet og med Sparvinduers vejledning kan du med få skridt komme frem til den rigtige løsning og et tilpasset design.

Sammensæt den perfekte løsning

Terrassedøren kan tilpasse præcis efter din smag, dine behov og ikke mindst din bankkonto.

Man kan bl.a. vælge tilpasse farve, materiale, glasstype og åbningsretning – og de har hver deres fordele. Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige muligheder, du kan vælge til din dør:

 • Materiale
  Terrassedøren kan fås i tre forskellige materialer, som hver har deres fordel og udtryk. Går du med træ, får du et materiale der er holdbart, som også giver et klassisk look. Træet kan også kombineres med aluminium, for det gør døren mere modstandsdygtig mod det danske vejr. Eller tag plast-muligheden som er nem at vedligeholde og giver et moderne udtryk.
 • Farve
  Er du til monotone farver og elsker sort/hvid eller skal der mere liv i terrassedøren med en blodrød eller blå farve? Det er helt op til dig og du kan frit vælge hvordan døren skal se ud på inder- og ydersiden.
 • Glas
  Glas er ikke bare glas. Det udgør en stor del af terrassedøren og det har nogle vigtige funktioner. Hvis du bor i et område hvor der er meget støj, er det f.eks. dejligt med et lydisolerende glas. Alt efter hvor gammel boligen er, anbefales det at vælge flerlagsglas.
 • Åbningsretning
  Derudover kan du naturligvis også selv vælge, hvilken retning dørene skal åbne i. Hvis huset er småt, kan det være en god idé at lade dørene åbne udad, for at skabe mere plads indvendigt.

Det er nogle af valgmulighederne. Besøg Sparvinduer.dk, hvor du kan læse meget mere om fordelene og ulemperne ved de mange mulige kombinationer.