Sådan sparer du mest muligt på sæben

Sådan sparer du mest muligt på sæben

Du kender det med at du skal bruge noget sæbe, men du har skidt på begge hænder og det er meget besværligt at trykke på sæbebeholderen uden at den også bliver beskidt. I den sidste ende kommer du også til at bruge voldsomt meget sæbe i forhold til hvad der var nødvendigt fordi sæbedispenseren flytter sig og smider et spor af sæbe efter sig.

Det er i sådan en situation, hvor man godt kunne bruge en automatisk sæbedispenser eller en sæbedispenser til væggen, som ikke flytter sig ud af stedet og kun leverer den mængde sæbe der er brug for. Måske skal det være en sæbedispenser i rustfri stål, så den passer godt ind på badeværelset og er nem at gøre ren. Det kunne også være at du gerne vil have din sæbedispenser væghængt. I så fald fylder den ikke på vasken så du har plads til at stille alle dine mange andre badeartikler eller tandbørster der.

Der er et stort udvalg af sæbedispensere. Både sæbedispenser til væg med eller uden sensor, der er de rustfri og de automatiske. Du kan også få forskellige typer af sæbe til din sæbedispenser. Du kan få en sæbedispenser til skumsæbe eller med almindelig flydende håndsæbe.

Se de gode sæbedispensere her.

Det er altid godt at tænke på miljøet så vi ikke efterlader vores børn i en bunke af skrald og farlige kemikalier. Derfor er det også godt at der findes mange sæber efterhånden, som ikke indeholder allergifremkaldende stoffer og som er let nedbrydelige i naturen.

Desuden er det også ofte billigere at have en sæbedispenser, da du kan købe en hel dunk sæbe ad gangen i stedet for de små bøtter, som hurtigt tømmes. Det fylder heller ikke så meget i skraldespanden. Hvis du vælger skumsæben kan du endda spare endnu mere, da man har en fornemmelse af at have fået nok sæbe i hånden når man har trykket på skumdispenseren. Gode besparelser og fokus på miljøet bliver ikke mere studievenligt.