Sådan skaber du et fedt look som mand

Sådan skaber du et fedt look som mand

Det kan være svært at overskue, hvordan man sammensætter et fedt outfit som mand, for mulighederne er efterhånden uendelige, og moden skifter relativt ofte. Der findes dog nogle ting, som aldrig rigtig går af mode, og det vil denne artikel kigge lidt nærmere på. Du får nemlig et bud på, hvordan du giver dig selv en cool stil.

Selvom udseendet ikke betyder det hele, så er det altid en god fornemmelse, når man føler sig tilpas og pæn at se på. Her kommer tøjet og den generelle sammensætning ofte til at spille en stor rolle, for det kan være med til at give dig præcis det look, du ønsker at have. Men hvordan finder man så det, som giver et specielt og personligt look? Det kigger vi lidt nærmere på.

 

Sneakers

Der er ingen tvivl om, at sko har en stor betydning for det samlede udtryk. Skoene kan nemlig både gøre tøjet flottere og grimmere, og det handler om at finde sko, som passer til tøjet. Hvis du går pænt klædt, kan du overveje at købe pæne sko, som ikke nødvendigvis får dig til at ligne en forretningsmand, men bare giver dig et stilet look.

Sneakers er selvfølgelig også et oplagt valg, og det behøver ikke være så teenageragtigt, som det kan blive. Til et sommeroutfit er hvide sneakers helt oplagte, og det er bare super flot til de fleste mænd. Det kan også være flot sammen med nogle enkle farver, fordi det pifter det hele lidt op og giver noget ungdommeligt til det lidt mere enkle og klassiske.

Du kan også sagtens være sneakers med farver, som også passer godt til ensfarvede t-shirts og mørke bukser.

 

Enkelt med detaljer

Når du skal sammensætte dit outfit, så tænk over, hvordan du skaber et klassisk look, som ikke bliver kedeligt. Måske kan du bedst lide at gå i sorte, grå eller hvide t-shirts og mørke bukser, men så kan du tænke over, hvordan du skaber en fed detalje. Det kan være et armbånd eller et pænt ur, som lige giver dig lidt kant, når folk kigger på dig. Der skal ikke altid så meget til.

 

Ringe

Det er faktisk også super moderne at gå med ringe som dreng, og det behøver altså ikke være de helt store ”bling-bling” ringe. Der findes nemlig mange flotte og enkle ringe til mænd, som styrker dit maskuline look, og det er en god måde at give dig selv nogle detaljer, som folk lægger mærke til.

Se et bredt sortiment af herreringe her.

 

Udnyt din krop

Du bør altid tænke over, hvordan din krop bliver vist i sin bedst mulige udgave. Har du eksempelvis veltrænede ben, vil du sikkert gerne have stramtsiddende bukser, som fremhæver din muskler, imens du kan vælge noget lidt løsere, hvis du føler, du har lidt for mange kilo siddende. Der er altid mulighed for at vælge et outfit, som giver dig det bedst mulige udtryk, og hvis du er lidt i tvivl om, hvordan det sker for dig, er det ingen skam at spørge til råds hos tøjbutikken.