Sådan planlægger du den bedste feriedag for dine børn, selvom du er på SU

Sådan planlægger du den bedste feriedag for dine børn, selvom du er på SU

At være forælder på SU kan af og til være udfordrende - især når sommerferien nærmer sig, og ungerne er rastløse efter at komme ud at opleve en hel masse. Oplevelser koster penge. Heldigvis kan du planlægge dig ud af det. Her er gode tips til, hvordan du kan planlægge en superfed feriedag for dine børn.

Heldigvis er sommerferien ikke lige rundt om hjørnet, så der er masser af tid til at planlægge en masse fede oplevelser. Læs med og find ud af, hvordan du får råd til en god sommerferie

Spar penge i hverdagen

Ferieoplevelser koster penge, det kan vi ikke komme uden om. Så hvordan finder du lige pengene i budgettet til at give dine børn en spændende ferieoplevelse? Selvom det kan virke umuligt, kan du gøre rigtig meget for at spare penge i hverdagen. Du kan for eksempel lave et budget for hver måned. Så sikrer du dig, at du ikke kommer til at bruge penge på ting, du ikke har brug for. Impulskøb skal du under alle omstændigheder prøve at undgå. Planlæg dine madindkøb, så du ikke hiver varer ned fra hylderne, du alligevel aldrig når at få spist. Undgå at købe take-away og andet lignende.

Hvis det ikke er nok til at finde plads i budgettet, kan du med fordel kigge på din forsikring. Er det nu også den bedste aftale, du har med dit forsikringsselskab. Måske du kan finde en billigere løsning. Find flere sparetips her og spar op til den fedeste familieferie.

Tag på ferie i Danmark

Selvom det lyder lækkert med en ferie i sydens sol, så er der masser af spændende ferieaktiviteter herhjemme, der er markant billigere. Bare fordi det er i Danmark, behøver det ikke være kedeligt. Der er mange børnevenlige feriedestinationer i Danmark, som bare venter på at blive udforsket. Du slipper for flybilletter, biludlejning og dyre hotelophold. Hvis du vil spare endnu mere, kan du udforske, hvad der er af muligheder tæt på der, hvor du bor. Endagsture kan også gøre meget.

På sjov og ballade i BonBon-land

En børnefavorit, der aldrig går af mode, er naturligvis forlystelsesparker. Det er det perfekte sted at tage hen med dine børn om sommeren, især på en varm, ugidelig dag, hvor dine børn har masser af krudt, de skal have brændt af. Få den sjoveste dag med din familie i BonBon-Land, prøv de mange forlystelser så ofte I vil, og når I bliver trætte, kan I runde dagen af med at nyde en lækker is fra Is-slottet.

Måske har du selv gode ferieminder fra BonBon-land, som du gerne vil give videre til dine børn. En ting er i hvert faldt sikkert. Dine børn vil stoppe med at plage om at komme på badeferie, når først de har prøvet de sjove forlystelser i BonBob-land

Få mere ud af oplevelsen

For at få mere for pengene, skal du købe Danmarks sjoveste sæsonkort og få rabat til mange andre sjove oplevelser såsom Den Blå Planet, Knuthenborg Safaripark, Randers Regnskov og mange andre attraktioner. Du vil få 20% rabat på alt mad og drikke i BonBon-land, samt gratis parkering. Der er mange penge at spare.