Sådan kommer du til at se ung og sund ud

Sådan kommer du til at se ung og sund ud

Den amerikanske forretningsmand og milliardær Warren Buffet er kendt for at sige, at det eneste, man ikke kan købe, er tid. Tid er noget af det eneste ubetalelige i verden. Selvom du nok aldrig kommer til at købe tid, så betyder det ikke, at det skal være tydeligt for alle og enhver, at tiden går. Noget som rynker og forældet hud vil du undgå. Du kommer aldrig til at se ung ud for evigt. Men du kan se yngre ud gennem mesoterapi. Det går kort sagt ud på, at din hud bliver tilført næringsstoffer i geleform. Disse næringsstoffer gør din hud pæn, glat og sund, så du kommer til at se yngre ud.

Afslappende behandling, der har et vidt omfang

Næringsstofferne, din hud får gennem mesoterapi, kan blive tilført huden på mange måder. Det kan være med nåle, laser gennem elektriske impulser. Det lyder som noget, der er ubehageligt eller smerteligt, men det er det ikke. De fleste vil opleve en forløsende frihed efter en behandling. Det er fordi huden reagerer på næringsstofferne, som genoplader huden. Behandlingen er desuden ikke forbehold ansigtet. Det kan ramme alt fra lår og balder til hovedbund og ansigt. Det har også andre effekter end at gøre huden yngre og sundere som eksempelvis:

 

  • Et bedre fedttab og stofskifte
  • Modvirker hårtab og genopbygger hårsække
  • Genopbygning af huden omkring ar og strækmærker

 

Vil du lære at behandle med mesoterapi?

Er du fascineret af mesoterapiens mange fordele? Kunne du tænke dig selv at lære, hvordan du tilfører huden næringsstoffer gennem mesoterapi? Du kan blive uddannet i mesoterapi i Vejle og København. Geografien er dog ikke en begrænsning, fordi du lærer meget af det teoretiske ved mesoterapien online. Det bliver aflsluttet med en online test, så alle behandlere har styr på det teoretiske. Herefter mødes du med dine medstuderende for at lære det praktiske. Slutteligt får du et behandlercertifikat.