Sådan kommer du nemt rundt i indre by

Sådan kommer du nemt rundt i indre by

Annonce

Hvis du bor i en af Danmarks større studiebyer, så har du sikkert allerede oplevet at du kan have svært ved at komme rundt. Måske skyldes det vejarbejde, trafik eller noget helt tredje. Læs med her, og få vores bud på hvordan du nemt kan komme rundt i centrum af din studieby. 

Gåben

Det bliver ikke lettere eller billigere end at gå. Til gengæld er det ikke altid den hurtigste løsning. Så hvis du har god tid, kan du sagtens benytte dig af at gå og nyde dine omgivelser i dit eget tempo.

Cykel

Det kommer næppe som en overraskelse for dig, men cyklen er et af de bedste transportmidler når du skal bevæge dig rundt. Udover at cyklen er nem at have med at gøre, så får du også motion når du bruger den. Du kan endda også med god samvittighed springe turen i fitness over efter en dag med mange små eller få lange cykelture.

Elektrisk løbehjul

De er efterhånden svære at undgå, og du har sikkert set el løbehjul rundt omkring i centrum. El Løbehjul er en smart måde at komme rundt på. Det er nemt, og i modsætningen til cykelturen undgår du at blive svedig når du skal hurtigt fra A til B.