Sådan kommer du godt fra start med juleforberedelserne

Sådan kommer du godt fra start med juleforberedelserne

Mens de farverige blade falder ned fra træerne, og efterårsvejret viser sig fra sin bedste side, går der ikke længe, før de første begynder at tænke på, at december måned og julen snart melder sin ankomst. Med juletiden følger også julegaveræset, lange køer i butikkerne, udsolgte varer på webshops og forsinkelser, når pakkerne bliver sendt. Du kan dog komme disse ærgerlige situationer i forkøbet ved allerede nu at komme godt fra start med juleforberedelserne.Først og fremmest - læg penge til side

Som det første kan det være en rigtig god idé, at du skaber et overblik over, hvor mange penge du ønsker at bruge på julegaver, pakkelegsgaver, pakkekalender og lignende. Når du har et overblik over budgettet, har du også mulighed for at spare lidt penge sammen, inden december måned melder sin ankomst.

 

De mindre gaver - Pakkelegsgaver og pakkekalender

For unge studerende på SU kan det være en stor fordel allerede nu at planlægge køb af pakkelegsgaver og pakkekalender. Hvis du altså har en idé omkring, hvem du giver en pakkekalender til, kan du altså med stor fordel starte med at planlægge, hvilke gaver dine nærmeste skal have.

De lidt større gaver - Julegaverne til d. 24.  

Mens pakkelegsgaver og pakkekalendere allerede nu er relevante at gå på jagt efter, så går der lidt længere tid, før der skal være helt styr på gaverne til juleaften. Hvis du er helt på bar bund med, hvad du skal give dine familie og venner, og de ikke har udformet en ønskeliste, kan du blandt andet finde inspiration i en liste over julegaveideer i 2018 af Idegryden. Det kan nemlig være lidt svært at finde den helt perfekte julegave til ham eller hende, hvorfor en liste kan give dig den manglende inspiration.

Vi håber, at du har fået lidt inspiration til juleforberedelserne. Vi ønsker dig held og lykke med jagten på de gode gaver!