Sådan klarer du voksenlivet som studerende

Sådan klarer du voksenlivet som studerende

Flere og flere studerende på videregående uddannelser får børn og bliver gift i en tidlig alder, hvilket betyder at mange derfor også allerede som studerende vælger at flytte i hus og få et studiejob, som kan forsørge familien yderligere. Der er ikke én opskrift på, hvad der er det rigtige at gøre som studerende, når man går fra kollegieværelse og byture til hus og børn, men vi vil her give nogle gode råd til, hvordan du kan tackle denne overgang.

 

Find det rette hus

Leder du og din familie efter et hus, hvor I kan slå jer ned, men aner ikke hvordan man bærer sig ad med at finde det rette hus? Selvom det kan være indviklet, når man ikke er vant til at begå sig i det område, vil det være en lettelse, når man endelig finder det rigtige hus. Hos Træhuse.dk finder du eksempelvis lavenergihuse, hvor man ikke behøver meget energi til at opvarme rummene. Ved at købe et lavenergihus sparer du både penge og skåner miljøet mere, hvilket er værd at tage med i sine overvejelser, når man skal ud og købe et hus til familien.

Find studiejobbet

Et studiejob, der eventuelt kan lede til en fastansættelse efter endt studie, kan være en god idé for dig, der venter barn og/eller lige er blevet gift, da du nu har en familie at skulle tænke på udover dit studie og dig selv. Du har sikkert prøvet de fleste jobportaler som f.eks. Jobindex og Ofir, men du kan også prøve at søge job hos Click in, der er et dansk marketingbureau, som hjælper deres kunder med deres digitale platforme. Derudover kan det være en god idé, at bruge sit netværk og de sociale medier til at forhøre sig om, hvilke jobs, der er ledige.