Sådan indretter du din lille studie bolig

Sådan indretter du din lille studie bolig

Som ung studerende vil plads være en evig mangel. Lejligheder er dyre, og pladsen er trang. Derfor handler det om at man har styr på sine prioteter. Hvad har man Aller mest brug for i sin lejlighed, og hvordan opbevarer man mest muligt, på så lidt plads som muligt? Det er smart at have lagt en plan før man rykker ind med alle sine ting i ens nye lejlighed. 

Det første og bedste råd jeg kan give dig, er at holde din lejlighed lys. Lys kan gøre en kæmpe forskel, og kan meget hurtigt få et rodet værelse til at se lidt pænere ud. Hvis man holder sig til de mørke undertoner, vil det hurtigt give en lidt dyster stemning, og få din allerede lille lejlighed til at se mindre ud. Et andet godt råd er at købe masser af planter. De spreder glæde, og er bevist til at gavne dit humør.

I forhold til møbler vil det være smart at tænke i nemme løsninger. Dette kan være ting som at huske at købe opbevaring til under din seng. Dette vil være et smart sted til lagner, dyner, håndklæder og diverse. Et andet godt råd vil være at anskaffe dig et Spisebord med klap, på den måde vil man nemt kunne have masser af gæster uden at det skal fylde hele din spisestue til hverdag.

Din entre 

Mange unge undervurderer værdien af at have en ryttelig, og pæn entre. En pæn entre vil skabe ro når du skal ind, og ud ad døren, og det vil give dine gæster et super godt første indtryk. Det vigtigste du skal bruge i din entre, er en god knagerækker og så er det faktisk også supersmart med en skoreol. Dette vil give din entre et fuldent look, og god opbevaring til sko.