Sådan holder du en god fest for dine studievenner

Sådan holder du en god fest for dine studievenner

Dette indhold er sponsoreret 

Årene på universitet er en skøn tid fyldt med afleveringer, forelæsninger og eksamener, men heldigvis også gode venner, fester, hygge og fredagsbarer. Går du og dine venner og overvejer at samle dine studiekammerater til en god fest med mad, hygge og dans, så læs videre her, og få nogle gode tips til, hvordan du bedst får arrangeret en skøn aften for jer alle sammen. 

Få styr på maden 

Skal i have den fulde oplevelse, er det bare med at gøre arrangementet til en helaftens ting med spisning, underholdning og fri leg. I kan vælge at alle hver især tager en ret med, så i hurtigt kan få samlet en menu med lidt forskellige ting. I kan dog også vælge at få en billig buffet ud af huset, så i helt slipper for at skulle tænke på maden til aftenen. Ved at benytte jer af catering kan i lægge alt jeres fokus på at skabe nogle gode omgivelser for aftenen, og sørge for en masse god underholdning, fremfor at fokusere på maden. 

Find en god lokation 

Alt efter hvor mange i bliver, kan det være svært at finde plads til alle personer. De fleste bor ikke i de største lejligheder, og her er sjældent plads til at holde en god fest. Samtidig er der også risiko for klager fra naboer hvis festen bliver lidt for larmende og vild. Se i stedet om i kan finde et lokale i kan låne eller leje. På nogle universiteter er det muligt at låne lokaler til fester og sammenkomster, så i slipper for at skulle smide penge efter leje af lokaler. På den måde kan i også feste alt det i vil, uden at skulle tænke på naboer der gerne vil sove. 

 

Sørg for underholdning

En vigtig del af en god fest, er den gode underholdning. Der findes et hav af aktiviteter i kan give jer til, så det er bare med at gå i tænkeboks. Lav eksempelvis stafetter hvor i deler jer op i hold, og herefter skal gennemføre forskellige aktiviteter så hurtigt som muligt. En anden sikker vinder er musikquiz hvor i kan lave to eller flere hold, og så have en lille præmie klar til vinderen. Der findes flere forskellige sjove variationer af musikquiz, hvor i blandt andet skal gætte byer, lande, årstal eller chokolader ud fra de forskellige sange. Med en god underholdning er i sikret en skøn aften, hvor i kan blive rystet endnu tættere sammen.