Sådan holder du den fedeste fest for dine studiekammerater

Sådan holder du den fedeste fest for dine studiekammerater

Annonce

Et nyt semester er startet – og for mange betyder det et nyt halvår med læsning, afleveringer og mere læsning. Men hvorfor ikke udnytte semesterstarten til at samle alle dine studiekammerater til et brag af en fest, hvor I kan fejre, at I er ét skridt tættere på at være færdige. Det kan være hårdt at være studerende – det er tidskrævende, og tiden til sociale aktiviteter kan være begrænset. Men det er vigtigt at tage sig tiden til at være social, da skoletrætheden ellers kan blive for overvældende. Derfor kan du – hvis du gerne vil være årets studiekammerat – holde en semesterstartsfest for dine studiekammerater.

Budgettet kan være stramt – og det er det generelt for de fleste studerende – men hvis du står for at arrangere festen, vil dine studiekammerater helt sikkert gerne være med til at finansiere festlighederne. Herunder får du nogle tips til, hvad du skal huske, hvis du vil arrangere årets fedeste fest for dine medstuderende.

Lav en playliste

Allerede inden festen kan du lave en playliste, der kan spille til festen. God musik er vigtig for, om festen spiller, og folk hygger sig – derfor kan du lave en playliste med den musik, som du og dine medstuderende lytter mest til. På den måde slipper du også for hele tiden at skulle skifte musik til festen.

Lav en selskabsleg

Hvis du er bange for, at festen skal køre død, inden den når at starte, kan du arrangere en selskabsleg. En selskabsleg kan være med til at få folk til at tale sammen, grine og slappe af. Der findes et væld af selskabslege, og de kan ofte tilpasses til, hvilket selskab de skal leges i. Du kan eksempelvis starte selskabslegen, der går ud på at gætte pinlige ting om hinanden; Alle til festen skriver en pinlig oplevelse ned på et stykke papir, som foldes og lægges i en skål. Skålen går på runde, og hver gæst skal nu trække en historie op af skålen og gætte, hvem den pinlige historie tilhører. En leg, der kan sætte gang i snakken og få folk til at grine.

Hjælp dig selv med oprydningen – køb plastikservice

Når du holder din fest, kan du gøre det en smule lettere for dig selv ved at købe plastikservice. På den måde slipper du for uheld med smadrede glas til festen, ligesom du hurtigt og nemt kan rydde op, når festen er slut. På Føtex.dk kan du blandt andet købe plastikservice og andre gadgets og snacks til festen.

Husk isen

Drikkevarer er vigtige for enhver god fest – og de fleste drikkevarer skal nydes afkølede. Hvis du vil gøre noget ekstra ud af din fest, kan du derfor sørge for, at der er isterninger, så dine gæster altid kan nyde kolde drikkevarer. På www.plusice.dk kan du købe isterninger i store mængder, så du ikke kommer til at mangle til festen. Isterningerne kommer i termobeholdere, så du ikke behøver tømme din fryser for at få plads til isen – helt perfekt!