Sådan holder du den bedste studenterfest

Sådan holder du den bedste studenterfest

Når du står over for at blive færdig med at studere, eller simpelthen bare gerne vil holde en ferie i løbet af året for alle dine studiekammerater, så er det vigtigt, at du har alt på plads, så du kan holde den fedeste fest, som alle vil huske længe.

Det er generelt sådan med unge studerende, at de er ret tørstige. Det vil altså sige, at du ikke skal gå ned på drikkevarer til studenterfesten, for der vil uden tvivl blive drukket en hel masse, og det skal du være forberedt på.

Det er en rigtig god idé at leje et fadølsanlæg, for det gør det nemmere for dine gæster selv at kunne tage al det øl, de kan drikke, og det er også en ekstra fed måde at holde fest på, og noget som uden tvivl vil gøre dig til den sejeste i din studieklasse.

Du kan finde udlejning af fadølsanlæg og få bestilt det næste fadølsanlæg til din fest, så du kan holde et brag af en fest, hvor I ikke skal gå ned på fadøl.

 

Gør dine gæster glade med fri fadøl

Dine gæster vil uden tvivl blive glade for at have adgang til fri fadøl fra dit fadølsanlæg, hvor de kan drikke al det fadøl igennem aftenen, som de har brug for.

Det er vigtigt, at du også skaffer nogle ølglas til dine gæster, og dem skal der gerne være mange af, for det er svært for fulde mennesker at holde styr på deres glas, så det er bedre at have for mange af dem.

For at gøre oprydningen nemmere for dig selv, er det en god idé at købe en masse plastikglas, så du bare kan smide dem ud, når du rydder op efter den vilde fest. Sørg også for at have nok fadøl – for studerende er jo ekstra tørstige.