Sådan gør du klar til den bedste fest

Sådan gør du klar til den bedste fest

Annonce

Når man er ung og samtidig er i gang med uddannelse, er der generelt mange fester og mange turer i byen. Men når man selv skal holde fest, er der et par ting der er gode at vide. Derfor får du her 3 gode råd til den bedste fest. 

Vis hensyn

Formentlig bor man i en lejlighed mens man er på studie, og der er naboer man kan forstyrre, hvis man skal holde fest. Derfor kan det være en god idé at vise hensyn, og det kan man på mange måder. Man kan enten skrue meget ned for musikken, eller sørge for at gæsterne ikke bliver for fulde, eller er for højlydte. Man kan også vælge at lydisolere lidt, da det næppe er den sidste fest der bliver holdt i lejligheden. Lydac har noget lydisolation, så du kan have de vildeste fester, uden at forstyrre naboerne. Når man hører musik når der skal gøres rent, kan man også høre det så højt at man har lyst til, uden at skulle bekymre sig om naboerne. 

Snacks og forfriskninger

Noget af det, som gæsterne sætter pris på, er når der er snacks til rådighed til festerne. Chips, dip og nødder er altid et hit til fester, og det vil sikkert ikke være meget tilbage når festen er slut. Derudover kan du have noget sodavand og juice, som gæsterne kan bruge til at blande sammen med vodka eller andet. Generelt har gæsterne selv det meste af deres alkohol med selv, fordi det er vanvittig dyrt at have alkohol klar til alle. Men hvis der bare er nogle snacks, kan det ikke gå helt galt. Du kan eventuelt spørge dine gæster, om de har nogle ønsker til snacks. Derudover er det vigtigt at vide, om der er nogen af gæsterne, som er allergiske over for noget, så der ikke kommer til at ske et uheld midt i festen. 

Selve gæsterne

Man skal altid tænke på, hvordan gæsterne får den bedste aften. Man kan have lidt forskellige ting til rådighed. Musik er et must, men det skal være noget, som får folk i feststemning. Så en blandet playliste med alt muligt forskelligt, er det bedste at sætte på, så der vil være noget at alle gider lytte til. Derudover kan man vælge at der kan være forskellige aktiviteter i løbet af aftenen, som druklege, selskabslege og mere. Gæsterne vil helt sikkert hygge sig med lidt alternativt, og selskabslegene vil nok blive meget populære, specielt når folk har fået lidt at drikke. Karaoke går man heller ikke galt i byen med, så man kan altid koble computeren til fjernsynet, og finde karaoke på YouTube.