Sådan gør du dine uddannelsesprojekter professionelle

Sådan gør du dine uddannelsesprojekter professionelle

Når du gør dine uddannelsesprojekter mere professionelle, vil det i højere grad være muligt for dig at sælge dem og tjene penge på dem. Det kan for eksempel være ved, at du bruger en professionel speaker.

Som studerende er det en god ide for dig, at du sørger for at gøre dine projekter så professionelle som muligt. Det vil ikke bare være med til at sikre dig, at du får en god karakter. Det er også med til at gøre, at kommende arbejdsgivere lægger mærke til dig. Måske er der allerede nogle af dem, der kan bruge projektet nu, hvilket gør, at du kan tjene penge på det.

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan gøre et uddannelsesprojekt mere professionelt at se på og få det til at passe bedre til de arbejdsgivere, som du henvender dig til. Hvis det er en rapport eller dit speciale, kan du for eksempel få det udgivet som en bog.

Den kan du nemt sætte til salg via nettet og dermed tjene nogle penge. Du kan lede efter et forlag, der vil udgive den, eller du kan selv udgive den. Det er der mange muligheder for i dag – også på et SU-budget.

Skab videoer med professional speak

Hvis du skal skabe en video som et uddannelsesprojekt, er det også meget vigtigt, at du sørger for at give den et professionelt udtryk, hvis du håber på at sælge den. Det gør du for eksempel ved at få en professionel speaker til at stå for speaken.

Der findes flere forskellige steder, hvor de er eksperter i speak. Det er for eksempel hos Speakstudiet i København. Der kan du vælge mellem en række forskellige professionelle speakere og dermed nemt finde den, der passer til dit projekt. Læs mere om dem på http://www.speakstudiet.dk/

Når du skal vælge en speaker, er det vigtigt, at du tænker over, hvad der vil passe til dit projekt. Du kan enten vælge en speaker, der passer til emnet, eller en, der går imod emnet og skaber en dynamik med det.

Hvis du for eksempel har skabt en video om finansverdenen, vil de fleste af os tænke, at det skal være en dyb mandestemme, der kan forklare det seriøse ved finanser. Ved at vælge en blød, almoderlig kvindestemme kan du dog skabe noget dynamik, der for eksempel er med til at gøre, at seeren lytter bedre efter.

Indspil din musik professionelt og kom bredere ud med den

Hvis du går på en uddannelse, hvor dine projekter involverer musik, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at få den indspillet professionelt. Selvom du er dygtig, vil alle have svært ved at høre en sang til ende, hvis din musik er på en hakkende og skrattende optagelse.

Der findes flere forskellige lydstudier rundt om i landet, hvor du kan indspille din musik, så den får en professionel lyd. I studierne kan du få al den hjælp, som du har brug for, så din musik får den helt rigtige lyd. Bor du i Jylland, kan du for eksempel henvende dig til https://lydstudiet-jylland.dk/, mens https://lydstudiet-kbh.dk/ er det rette for dig, der bor i København eller omegn.

Skriv dine projekter om til artikler

Hvis dit uddannelsesprojekt ikke i sig selv egner sig til, at du kan sælge det, kan du prøve at pitche ideen til medierne eller skrive den om til en artikel selv. Er det et emne, der er spændende og relevant nok, er det meget muligt, at der er nogle, der gerne vil tage det op.

Der findes selvfølgelig videnskabelige tidsskrifter, der udgiver forskellige former for artikler. Det er svært at få en artikel udgivet der, men det er også med til at give dig stor anerkendelse indenfor dit fag. Du skal dog være forberedt på, at der kommer til at ligge meget arbejde i det, og at du virkelig skal komme med nogle banebrydende nye resultater for at blive optaget.

En anden mulighed er derfor, at du for eksempel henvender dig til de danske medier med din historie. De er altid på jagt efter en god historie, og derfor er det bestemt muligt, at de vil trykke din. Er du god til at skrive, kan du selv pitche ideen og tjene lidt penge på at få den trykt.