Sådan forkæler du din kæreste til jul

Sådan forkæler du din kæreste til jul

Julen er den tid på året, hvor vi gerne forkæle vores nærmeste lidt mere, end hvad vi plejer. Hvis du er studerende, kan økonomien dog ofte blive til en lille udfordring, men der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan gøre julen ekstra hyggelig uden, at det kommer til at vælte det månedlige budget.

Har du planer om at forkæle din kæreste en tand ekstra i den kommende juletid, så er du altså kommet til det rigtige sted!

Læs med, og få et indblik i, hvordan du kan gøre dette på en SU-venlig måde.

 

Planlæg en pakkekalender

Planlægning af en sød pakkekalender er en klassisk måde, hvorpå du kan gøre december måned lidt mere hyggelig. Til at starte med, kan det måske være vanskeligt at finde på 24 forskellige gaver, men husk på, at det ved en pakkekalender ofte er tanken, der tæller. En god blanding af både personlige og sjove gaver vil bestemt være noget, der falder i din kærestes smag. 

Find den helt rigtige julegave til ham

Når d. 24. december begynder at nærme sig, betyder det også, at det snart er tid til at gå på jagt efter den perfekte gave til ham. Er du i tvivl om, hvad du skal give til ham, så kan du blandt andet få inspiration til det på Shopsites. Det kan nemlig være en smule svært at finde frem, hvad den helt rigtig gave til kæresten kan være – særligt hvis der ikke er en ønskeliste, som du kan tage udgangspunkt i.

 

Brug fridagene på at julehygge

For mange studerende betyder december måned naturligvis juletid, men også eksaminer. Derfor kan det være en god idé at sætte lidt tid af til, at I begge kan få lov til at koble lidt fra, mens I tilbringer kvalitetstid med hinanden. Dette kan både være i form af en gåtur og en kop kaffe nede i byen, men I kan også vælge at lave hjemmelavede æbleskiver og gløgg, og derefter se det nyeste afsnit af julekalenderen.