Sådan finder du sexlegetøj til SU-venlige priser

Sådan finder du sexlegetøj til SU-venlige priser

Annonce

Er du studerende, så er du højst sandsynligt på et ganske stramt budget. Det er ikke ofte, at et SU-budget kan holde til meget andet end husleje og små samt billige måltider. Der skal dog gerne være plads til en smule sjov i dagligdagen, og i dag sætter vi fokus på, hvordan man kan erhverve sig sexlegetøj til SU-venlige priser.

Sexlegetøj er i høj grad blevet noget, som der er almindeligt at erhverve sig i Danmark. Vi skal ikke meget længere end 5-10 år tilbage, før det var et ekstremt tabubelagt emne. I dag er sagen dog en anden. I takt med at der er kommet øget fokus på frækt legetøj såsom en dildo eller en vibrator, er der også flere og flere danskere, der køber produkterne. Det er endvidere ofte et emne, som flere og flere unge diskuterer offentligt uden at få røde ører eller kinder. 

Vi vil herunder komme med et par gode bud på, hvordan du kan spare lidt penge, hvis du ønsker at erhverve dig sexlegetøj.

 

Tjek priserne hos forskellige forhandlere

Du har en enormt stor fordel som forbruger på onlinemarkedet. Du har nemlig lynhurtig mulighed for at klikke dig fra den ene forhandler til den anden. På den måde kan du hurtigt finde frem til de priser, der er tilgængelige for dig som forbruger. Ofte kan der her være en del penge at spare. Husk dog også at medregne fragtprisen i den samlede pris.

En enkelt Google-søgning på vibratorer kan hurtigt give dig et billede af, hvad prisniveauet ligger på. Det vil kunne hjælpe dig med at tage den endelige beslutning.

 

Rabatkoder er nogle gange tilgængelige

Nogle gange har du mulighed for at finde rabatkoder til udvalgte hjemmesider. Sæt dog ikke din lid til dette, da det ikke altid kan lade sig gøre. Ofte giver hjemmesider en forkert rabatkode i håbet om, at du klikker på deres link, så de kan tjene penge på dette.

 

Tilmeld dig nyhedsbreve hos webshops der sælger sexlegetøj

Du har ofte mulighed for at spare store summer, hvis du flere gange årligt køber sexlegetøj, ved at tilmelde dig nyhedsbreve. Her bliver der nemlig ofte sendt rabatkoder ud, som kan være ganske værdifulde for dig som kunde.

Derfor er det en god idé at tilmelde dig nyhedsbreve, så du hele tiden er opdateret omkring de rabatter og rabatkoder, som der måtte være. Det er bestemt ikke sjældent, at sexlegetøj sættes på udsalg, og her handler det for dig om at være med helt fremme.

 

Udlandet er ikke altid den bedste løsning

Mange gange vælger danskere at kigge mod udlandet, når der skal findes billigere alternativer. Her skal man dog være opmærksom på flere ting. Ønsker man først og fremmest en diskret levering, så er det ikke altid noget, som der tilbydes i udlandet. Vælger man endvidere at handle sexlegetøj fra et land udenfor EU, så skal man højst sandsynligt betale told – og her kan besparelsen hurtigt forsvinde. Sørg derfor at have dette in mente, når du overvejer at købe sexlegetøj fra udlandet.