Sådan finder du kærligheden som studerende

Sådan finder du kærligheden som studerende

Annonce

Kærligheden er let og flygtig, når man er et ungt menneske. Det er i hvert fald opfattelsen hos mange i den ældre generation, der mener, at ungdommens kærlighed er en døgnflue, som man ikke rigtig kan regne for noget. Dette kunne dog ikke være længere fra sandheden, da mange unge studerende leder efter den ægte kærlighed til én, de kan dele resten af deres liv med. Det er klart, at der er meget fokus på sex og glade dage som studerende, men rigtig mange leder også efter noget ægte og vedvarende at komme hjem til efter en lang dag på universitetet. Den ægte kærlighed kan være svær at finde, men det er der heldigvis råd for.

Det er ikke alle, der gider flirt og fuldskab i byen hver weekend

Der er ingen tvivl om, at rigtig mange forhold i ungdomsårene bliver skabt på dansegulvet på en overfyldt natklub, hvor man har fået lidt for meget indenbords til at kunne skelne mellem kærlighed og lyst. Disse forhold er dog sjældent de mest vedvarende forhold - for når alkoholen først er ude af systemet, kan det hurtigt vise sig, at kærligheden er forsvundet samtidig. Det er derfor ikke en optimal måde at finde den eneste ene på; ligesom rigtig mange unge faktisk er begyndt at tage afstand fra flirt og fuldskab i byen.

Hvis du er én af dem, der ikke gider byen og gider drikke dig fuld hver weekend for at finde kærligheden, så er du bestemt ikke alene - og det er bestemt ikke den eneste vej til et sundt og godt forhold. Der er faktisk et stigende antal unge, der begynder at bruge en datingmatcher på nettet til at finde ligesindede og seriøse bud på den evige kærlighed, og det er en perfekt indgangsvinkel til dig, der ikke gider fuldskab i byen. Man er ikke kedelig, fordi man leder mere målrettet efter kærligheden, og det er sjældent, at man møder sit livs kærlighed på en våd bytur - derfor er online dating et godt sted at starte.

Vælg den rigtige datingside

Hvis man har fået mod på at søge efter kærligheden på nettet, så er der ingen tvivl om, at det er lidt af en jungle at befinde sig i. Der findes utallige hjemmesider, hvor der er tusindvis af singler i alle aldre at lede mellem, og hvis du har lidt svært ved at finde rundt, så er det fuldt forståeligt. Her er der dog hjælp at hente ved at søge efter nogle anmeldelser af de forskellige sider, der vil kunne give vished om den primære målgruppe og aldersgruppe. Du kan f.eks. læse denne match.com anmeldelse, hvilket vil kunne give et indblik i deres datingside.

Man skal ikke være bange for at søge kærligheden på nettet - det er slet ikke akavet, og sandsynligheden for at finde den ægte kærlighed er meget større, end hvis man prøver lykken på en natklub. Tag derfor initiativ og find dit livs kærlighed gennem én af de mange datingsider.