Sådan finder du den skole du gerne vil gå på

Sådan finder du den skole du gerne vil gå på

Skole er vigtigt for at vi får et springbræt til fremtiden. Men det kan være svært at vælge hvor vi gerne vil gå i skole henne. Der er nemlig mange valgmuligheder, og derudover skal vi også finde ud af, hvad for en by vi ønsker at studere i. Odense, København, Århus - ja valgmulighederne er mange!

Mindre skole, men med mange muligheder

Når vi nævner storbyer såsom Odense og København, så kan det hurtigt virke skræmmende for fremtidige studerende, som måske har boet i lidt mindre byer. Men bare fordi du nu befinder dig i en storby, så betyder det ikke nødvendigvis at studiet er uoverskueligt stort. Htx København Gastro Science, er netop noget lidt andet end hvad du måske ville tænke at normale skoler tilbyder. For selvom skolen befinder sig i København, så er den stadigvæk lille og overskuelig. Den kan være perfekt for studerende som ikke just er vant til de helt store skoler, og måske endda føler sig bedre tilpas med at være på en lidt mindre skole. Alle studerende er forskellige, og har netop forskellige måder at lære på, og hvad der føles bedst. Så hvis du er en af dem der foretrækker en mindre skole, og et sted hvor du kan lære om lækker mad og sundhed, så er dette måske stedet for dig.

Hvad kan skolen tilbyde dig?

Selve uddannelsen tager 3 år, og har ikke kun et fokus på mad, men også på design, innovation og sundhedsvidenskab. Alle disse kundskaber vil være med til at lære dig om en mere bæredygtig fremtid. Derudover vil du også have bedre mulighed for at kunne arbejde selvstændigt og trygt. Men selvom dette gymnasium er ganske småt, så har det store ambitioner. Som sagt, så er nogle studerende mere tilpas med at gå på små gymnasier, hvorimod andre foretrækker de store. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så valget er op til dig. Du kan dog med fordel læse mere om skolen ved at klikke på det overstående link, og se om ikke det er noget som kunne være interessant for dig. Du får som sagt en bred viden omkring sundhed, fødevarevidenskab og meget mere, og det giver et godt springbræt til at kunne udfolde sig lidt mere kreativt på længere sigt. Men selvom du måske synes, at nogle af fagene er lidt mere alternative end hvad du er vant til, så skal du vide, at du selvfølgelig også får de ”almindelige” fag, såsom dansk, engelsk og matematik.