Sådan finder du den perfekte taske til studiet

Sådan finder du den perfekte taske til studiet

Skal du starte på et nyt studie til sommer, eller vil du blot forkæle dig selv med en ny skoletaske? Der findes et væld af forskellige tasker, hvor du kan opbevare både computer og bøger, men der er dog stor forskel på mærker og varianter – så hvad skal du være opmærksom på? Det kan være en dyr affære at anskaffe sig en ny skoletaske, så derfor er det vigtigt, at du tager det rigtige valg, når du overvejer pasform, farve, materiale og funktion. De ting du opbevarer i din skoletaske er ofte flere tusinde kroner værd; computer, bøger og andre studiematerialer – så hvorfor ikke investere i en god og holdbar kvalitetstaske? Heldigvis, guider vi dig, så du kan vælge den helt rette skoletaske til dig og dit studie.

Det er de færreste studerende, der ikke fragter en computer frem og tilbage mellem studie og hjem, og derfor er det også vigtigt at din nye taske kan passe på denne, så den ikke bliver beskadiget. Det er også værd at tage med i sine overvejelser, om du cykler, går eller tager offentligt transport. Hvis du hopper på cyklen hver morgen, kan en rygsæk være det rette valg for dig, frem for en skuldertaske. Samtidig skal der også tages højde for ens personlige smag og stil, det er trods alt dine hårdt opsparede penge der skal bruges på en ny skoletaske.

Rygsæk eller skuldertaske?
Er du i tvivl om du skal vælge en rygsæk eller en skuldertaske? Rygsækken har fået et comeback i løbet af de sidste par år, hvilket er forståeligt, da denne model er både praktisk og funktionel. Samtidig er der kommet utrolig mange flotte og veldesignede modeller på markedet, der både imødekommer komfort, funktion og design. Rygsækken er til dig, der vil passe ekstra godt på din computer, men også har en masse bøger, der skal til og fra studie hver dag. Samtidig er en rygsæk bedst for din krop, og din ryg, hvis den vejer meget.
Hvis du derimod har dine bøger liggende som e-bøger på din computer, og ikke skal slæbe disse frem og tilbage til studie i fysisk form, kan en skuldertaske med garanti klare mosten. Skuldertasken er knap så funktionel som rygsækken, men her er det da også et spørgsmål om personlig smag. Skuldertasken kan dog også passe ekstra godt på din computer, da der oftest er en indbygget og foret lomme til netop dette formål. Den klassiske skuldertaske i læder er meget klassisk og sikrer dig et stilrent udtryk. Rygsækken fås oftest i flere forskellige farver og varianter, med både stilrene og legende udtryk. Du kan finde mange forskellige og spændende tasker her.

Hav fokus på materialer
Det er vigtigt, at du vælger en taske i et slidstærkt materiale der kan klare forskellige former for vind og vejr. Danmark er kendt for sit ustadige vejr, og der er intet værre end en computer og studiebøger der er blevet gennemblødte af regnen på vej til skole. Der findes i dag mange forskellige modeller af både rygsække og skuldertasker i vandtæt materiale, hvor design og funktion stadig er i fokus. Det er også vigtigt at vælge en taske, der kan tilpasses din krop, så du ikke får ondt i skuldre og ryg.

Hvilken stil passer til dig?
Det er vigtigt du finder en model, og ikke mindst, en farve der passer til dig, så du ikke bliver træt af din nye taske for hurtigt. Det kan være en god idé at vælge en forholdsvis neutral farve, som passer til diverse overtøj i vinterperioden, men som også er praktisk i sommerperioden, når varmere vejr melder sig. Går du efter et business-look med en skuldertaske, eller et mere casual look med en rygsæk? Og vil du gerne kunne bruge din nye taske til andet end i forbindelse med dit studie? Overvej om din nye taske, også skal kunne bruges som håndbagage på sommerens ferie, eller skal den kunne indeholde håndklæde og sandaler, til sommerens strandture?

Der er mange ting, der er værd at have med i sine overvejelser, når den nye taske til studiet skal findes. Spørg dig selv, hvad dit behov er, og hvad du er villig til at spendere på din nye taske, så kan du uden tvivl finde noget der matcher dine ønsker.