Sådan får du trænet som studerende

Sådan får du trænet som studerende

Er du studerende, så ved du, at det kan være svært at få alt til at gå op. Måske er du lige flyttet hjemmefra og skal både holde styr på vasketøj, rengøring, madlavning og studie på samme tid. Oveni skal du også have tid til at se venner, besøge familien og træne. I dette indlæg får du tips til, hvordan du kan få trænet.

 

Tips til nem træning

Der er mange måder, som man kan træne på. Det handler ikke kun om at stå i fitnesscenteret i flere timer. Det kan gøres på mange måder som for eksempel: 

  • Tag cyklen til og fra studie. Hverdagsmotionen betyder meget, og du kan ligeså godt udnytte, at du skal frem og tilbage, som giver mere mening, når du får motion i mens.

  • Invester i en motionscykel, som du nemt kan gå til og fra på, hvilket vil være en nem vej til motion i hverdagen. Få mere information om en motionscykel her.

  • Download apps med yoga, mave- og rygøvelser og lignende. Så kan du nemt få 30 minutters motion.

  • Gå en lille tur efter aftensmaden på 15 minutter. Det kan de fleste overskue.

Generelt bør du tænke mere over, hvordan du kan få motion ind i hverdagen. Du kunne måske se venner, mens du går en tur eller tager i fitness. Så slår du to fluer med et smæk.

 

Er holdsport eller et slag badminton noget for dig?

Du kan overveje at begynde til holdsport som fodbold og håndbold. Er du i en ny by, hvor du gerne vil møde nye mennesker og få nye venskaber, så er holdsport alletiders idé til at møde nogle. Det bliver ikke akavet, fordi man har sporten at tale om. Eller du kan spørge dine studiekammerater, om I skal lave noget udenfor studiet og for eksempel spille badminton.