Sådan får du tid til kæresten i travle studietider

Sådan får du tid til kæresten i travle studietider

Det kan være svært at få studietid og kærestetid til at komme op i en højere enhed. Fra tid til anden kan du bruge rigtig meget tid på studiet, hvilket stjæler tid fra privatlivet. Det kan dog sagtens lade sig gøre at skabe den perfekte balance, hvor du ikke slækker på studiet, men du samtidig giver din kæreste noget opmærksomhed.

Læs med i dette indlæg, og find inspiration til, hvordan du både får tid til studie og kæreste i travle tider.

Fastsæt en dag, hvor I kan lave ting sammen

Det kan være en god idé at fastsætte en dag, hvor I tilbringer noget tid sammen. Det kan betyde, at I er nødt til at kigge lidt længere ud i fremtiden, hvis det kniber med tiden lige nu. Det kan dog være en rigtig god måde at være sikker på, at I har afsat tid til hinanden.

Når I fastsætter en dato, hvor det bare handler om jer to, har I noget at se frem til. Det betyder også, at I ved, at der i fremtiden bliver kærestetid. I skal derfor ikke have dårlig samvittighed i hverdagen, hvor I måske ikke har så meget tid til hinanden. I indhenter det senere hen, hvor I har en dag i kærlighedens tegn.

Forbered, hvad I skal lave

Når I har fastsat en dato, kan det være en god idé at planlægge, hvad I skal bruge tiden på. Gør I ikke det, kan det betyde, at I ender med at bruge det meste af dagen på at finde ud af, hvad I egentlig skal. Det er lidt spild af tid, når I egentlig har afsat en dag, hvor I kan nyde hinandens selskab.

Der er mange forskellige ting, I kan give jer til. Det handler meget om, hvilke interesser I har. For nogle par vil aktiviteter med spænding være den perfekte løsning, hvor de kommer ud og oplever noget.

For andre vil det være det mere intime, der er i højsædet. Det kan for eksempel være et spil, hvor I kommer lidt tættere på hinanden. Et eksempel kan være Sansernes Rus Dansk Parspil. Mulighederne er mange. I skal bare finde ud af, hvad der kan være den perfekte dag for jer.

Vær i nuet, og læg studierne på hylden for en tid

Når I har en kærestedag, hvor det kun handler om jer, er det vigtigt, at I begge to mentalt er til stede. Det betyder, at I er nødt til at lægge diverse studieforberedelser og tanker om arbejde og så videre på hylden. Sørg for, at I giver hinanden al jeres opmærksomhed.

I vil helt sikkert opdage, at I får en meget hyggeligere og mere intim dag, når I netop retter fokus mod hinanden. Det er derfor også en god idé, at sådan en kærestedag ikke er placeret op til den mest travle periode. Det kan nemlig skabe en masse tanker og frustrationer, som kan ødelægge dagen. Vær derfor meget påpasselig med, hvornår I afholder jeres kærestedag.