Sådan får du råd til en tjekket garderobe på SU

Sådan får du råd til en tjekket garderobe på SU

Nok skuer mange studerende fra andre lande misundeligt på det danske SU-system, tænk både at få gratis uddannelse OG tilmed få penge for at studere. Faktum er dog bare, at med husleje priserne i de danske universitetsbyer samt et af EU’s højeste prisniveauer på dagligvarer, så er det svært at få økonomien til at hænge sammen. I hvert fald hvis man vil have råd til også at deltage i sociale arrangementer og klæde sig bare nogenlunde trendy. Derfor vælger mange studerende at få sig et deltidsjob, så de kan supplere den relativt beskedne SU-sats med en lønindtægt.

 

Men her i Danmark, ja i Skandinavien i det hele taget, er vi kendt for at være trendsættere med god stil, der i høj grad dyrker mode-kulturen. Og hvis man skal forny sin garderobe hver gang trenden skifter, så kan det hurtigt blive en rigtig dyr fornøjelse. På modeportalen Spartoo kan man ofte få betydelige rabattet ved at bruge en rabatkode, læs mere om det her.

 

Typisk kan du generelt opnå skarpere priser, når du shopper nyt til garderoben online - her er udvalget nemlig større og konkurrencen de forskellige webshops imellem er tydelig.

Måske hører du til en af dem, der føler det utrygt at handle via nettet. Hvis du eksempelvis tjekker Spartoo på Trustpilot, kan du se anmeldelser fra andre brugere - det giver dig en tryghed, da du på den måde kan se, at siden er reel ellers kan man ende i en rigtig kedelig situation.

 

Et god råd til at være stilrigtigt klædt uden at sprænge budgettet, er at investere i tidløse klassikere. En velsiddende hvid t-shirt, en sort blazer jakker, en lækker strik og et par gode jeans går så godt som aldrig af mode. Så kan du altid pifte dit outfit lidt ekstra op med en top i en modefarve, som du køber fra et lavpris mærke. Vigtigst af alt er, at finde din egen personlige stil, så du ikke bliver en slave for moden, men i stedet for altid ifører dig noget, som føler dig tilpas i, og som virkelige klæder dig.