Sådan får du flere penge i din studietid

Sådan får du flere penge i din studietid

Studietiden er et af de tidspunkter her i livet, hvor der er rigtig meget at bruge sine penge på. Der er mange sociale arrangementer, der er en masse bøger, der skal betales for, og så skal det hele hænge sammen med mad, husleje og gerne lidt sjov og shopping en gang imellem. Det kan naturligt nok være rigtig svært at dække alle de ønsker, hvis man kun har sin SU. Men det er der råd for. Her kommer en række råd til, hvordan studerende kan få flere penge i studietiden.

Tag et lån

SU-lån er et af de lån, som rigtig mange studerende vælger at gøre brug af, hvis der ikke er nok penge til resten af måneden. Mange vælger denne type lån, fordi man først betaler renter på gælden, efter at ens uddannelse er færdig. Men der findes også andre typer lån, der har en lav rente, og som derfor kan være passende for ens personlige situation. Lån penge her, hvor du kan finde et stort udvalg af muligheder. Dog er det vigtigt, at man som studerende altid taler med en fagperson, der har forstand på økonomi, før man optager et lån. Det er altid gratis at få rådgivning i sin bank om alle typer lån.

Sammenlign de forskellige typer af lån

Der er stor forskel på, hvordan man optager lånet. Alt afhængig af hvad der passer bedst til ens egen situation, kan man vælge, hvilket lån man ønsker. Her kan det være en stor fordel at sammenligne de forskellige typer lån, før man tager stilling til, hvilket lån det i sidste ende skal være. Der er stor forskel på, hvor mange penge det er muligt at låne de forskellige steder. Og der er endnu større forskel på, hvilke præmisser man låner på alt afhængig af lånets størrelse og ens personlige situation. Læs mere om de forskellige typer lån og lån 15000 kr. online på denne side.

Opret en kassekredit

Der findes rigtig mange danske banker, der gerne vil holde på især deres unge kunder. Derfor er det ofte nemt at få en kassekredit, hvis man er studerende og ikke før har stiftet omfattende gæld. Det betyder, at ens konto vil stå i minus, men det gør det også synligt for en, hvor meget man skylder, og det tillader, at man kan låne en lille smule hver måned. Det kan være en fordel, hvis man gerne vil lave nogle mindre investeringer.