Sådan får du en uforglemmelig og billig skiferie med vennerne

Sådan får du en uforglemmelig og billig skiferie med vennerne

Annonce

Vil du gerne på skiferie med vennerne, men har svært ved at få råd til det? Heldigvis er der mange gode muligheder for at spare på skiferien, så du kan komme af sted, selvom økonomien er stram

Som studerende kan det være rigtig svært at få råd til alt det sjove – og især at komme ud at rejse. Specielt skirejser kan være udfordrende at få råd til på grund af udstyr, liftkort, transport m.m. Men lad dig ikke slå ud af de høje priser og mange forskellige udgifter i forbindelse med en skiferie, for du kan sagtens gøre det billigt.

Der er flere gode muligheder for at spare penge på skiferien – uden at du skal gå på kompromis med alt det sjove. Følg blot nedenstående råd til en billig, men fed skiferie med vennerne.

 

Lån eller køb brugt

En skiferie kræver naturligvis en masse forskelligt udstyr, og det kan hurtigt blive en rigtig dyr fornøjelse – især når du er studerende. Men heldigvis er der mange muligheder for at spare tusindevis af penge på både skiudstyr og -tøj.

For at spare så meget som muligt kan du starte med at undersøge, om du har mulighed for at låne noget af udstyret af familie, venner eller bekendte. På den måde sparer du flest mulige penge.

Er det ikke en mulighed, bør du i stedet kigge på eksempelvis Den Blå Avis efter noget brugt udstyr, som du kan købe til langt bedre priser end i butikkerne. Ofte er det udstyr, du kan finde, ikke brugt specielt mange gange, og du behøver derfor ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Vælg den rette destination

Når du og vennerne skal på skiferie sammen, gælder det om at finde et skiområde, der er billigt, men samtidig har en masse sjove tilbud for unge. Det har skirejsebureauet TB Ski løsningen på. Her kan du og dine venner komme med på en skiferie fyldt med skiløb, fest og fedt fællesskab i de bedste omgivelser.

Når du vælger at rejse med et skirejsebureau, som tilbyder særlige skirejser for unge, kan du og dine venner være sikre på at få en skiferie, der lever op til jeres ønsker om en fed og billig skiferie. Her er der tænkt på, at alt skal være attraktivt for unge og studerende. Det vil sige; et hotel med en god stemning og mulighed for et solidt måltid mad hver dag, en hyggelig bar med SU-venlige priser, fællesskab og sjove oplevelser i sneen samt mange andre attraktive fordele for dig, som er studerende.

 

Glæd jer til afterski

En skiferie handler naturligvis primært om at få nogle gode oplevelser ude på pisterne. Men for at du og dine venner kan få en fed skiferie, som I sent vil glemme, må I ikke glemme alt det andet, man kan opleve på en skiferie. Noget af det, I bare skal opleve på turen, er den fantastiske stemning, der er omkring afterski. Her vil I opleve en stemning, der med garanti slår alle de fredagsbarer, I har været til.

Så spar alle de steder, hvor der er mulighed for det, og sig ja til alle de sjove skioplevelser, så bliver skiferen uden tvivl et hit.