Sådan bliver du professionel pokerspiller

Sådan bliver du professionel pokerspiller

Hvis du kender det med at bruge uendelige mængder af tid foran computeren og altid siger til dig selv, ”bare et spil mere”, har du helt sikkert også spurgt dig selv ”hvorfor lever jeg ikke af det her?” eller ”hvordan bliver jeg professionel pokerspiller?” Tanken ligger og lurer i baghovedet hver gang du spiller. Det er som om, den aldrig helt vil slippe sit tag. Men inden du springer ud i det, og skifter spor, bør du overveje om du har det det kræver, for at kunne leve af din største hobby.

Alting tager sin tid
Du behøver ikke at være verdens bedste pokerspiller for at kunne leve af det på professionelt plan, men en vis erfaring og en forståelse for de forskellige mekanismer i poker, kan du sagtens føre drømmen ud i livet. Det første det kræver er at være villig til at lægge sin livsstil om. Da det kræver både tid og hårdt arbejde, at kunne leve af det. Så du skal regne med at sætte en masse timer af – ikke bare til at spille, men også til at forberede. Det kan tage flere år, før du er klar til at indlede din karriere som professionel pokerspiller. Så hvis du er villig til at bruge tid på projektet, er det det første skridt i den rigtige retning. Hvis du har tålmodighed på vejen hen til målet, at blive professionel, har du også tålmodighed igennem karrieren, både i op og nedture. Begge dele, en usikker karriere, som professionel pokerspiller, indebærer. 

Bliv klogere
Efter at have indstillet sig på hvor tidskrævende projektet er, skal der arbejdes. Der skal studeres og trænes, hvortil der her menes at få teoretiske del vedrørende poker inddækket og herefter få teorien til at passet ind i din spillestil. Du kan få en masse informationer om poker, både igennem bøger, andre pokerspillere eller igennem internettet. Her kan du starte ud med at få en masse pokertips på 888, der kan være en hjælp til hvor du skal starte med at blive klogere på spillet poker. Det er en god idé at få tilegnet sig så meget viden som muligt, både når det kommer til spillet og spillere. Selvom der er samme regler, er det altid forskellige spillestile, alt afhængig af hvilke spillere du er oppe i mod.

Du kan via nedenstående video se, hvordan de forskellige hænder rangerer, så du kan optimere dit spil derefter

Øvelse gør mester
For at få alt det du lærer til at passe ind i din spillestil, kræver det øvelse. Øvelse gør som bekendt mester. Her er online poker, den bedste måde at øve sig på. Online poker har siden starten af årtusindskiftet været enormt populært i hele verden. Jo mere du for spillet, jo hurtigere bliver alt det du har lært en del af dit spil. Derudover kan du også indlede din karriere tidligere, da du har skal føle dig helt klar – både fysisk og mentalt, til at kunne leve af det. Din psyke skal også kunne holde til det, da det kræver koncentration og stabilitet, for at kunne spille en god omgang poker. Det kræver nemlig konstant fokus og at du er opmærksom, igennem alle spil, selv de mindste detaljer, i al den tid du er professionel. Desuden kræver det en logisk tankegang, konkurrencementalitet, matematisk, psykologisk og statistik forståelse, samt ydmyghed og selvkontrol. Alt dette kræver også træning, da et spil om penge hurtigt kan få dig til at miste koncentrationen i forhold til en eller flere disse ting. 

Hav altid penge på kistebunden
Selvom både tid, teori og træning er vigtige for at kunne indlede en professionel karriere, er der en ting der er vigtigere. Finanserne skal være i orden. Hvis du virkelig ønsker at være pokerspille og gøre det til dit levebrød, skal du være indstillet på at du kan have perioder med mange penge og perioder med ingen penge. Det er en enormt usikker indkomst, da det afhænger af hvordan du spiller spillet og af spillets udvikling. Derfor bør du have en god sum penge lagt til side, som kan bruges i mindre gode perioder. Disse penge bør holdes helt ude af pokerspillene, da de skal fungere som en sikkerhed, i et job med så meget usikkerhed forbundet med indtjeningen.

Selvom du er en habil pokerspiller kan springet fra amatør til professionel godt være lidt langt, eller i hvert fald tage lang tid før det lykkes. Hvis det er tilfældet kan du altid starte ud med at finde et studiejob, indtil du er klar til at blive professionel. Samtidig kan du her begynde at opbygge den finansielle stabilitet, det kræver før du har et grundlag som professionel.