Sådan bliver du klar til studentertiden

Sådan bliver du klar til studentertiden

Når du bliver studerende, så er det vigtigt, at du er klar til sommerens studenterfester. Til studenterfesterne, er der tid til, at fejre at i er blevet færdig med, at gå på en gymnasiel uddannelse. Derfor er det de sidste rigtige fester med dine medstuderende. Derfor skal du være parat med nogle fede sommeroutfits, en rygsæk til at have din alkohol, og dine gaver og du kan måske være Dj til nogle af dine venners fester.   

Læs mere herunder om det praktiske og det sjovere ved den studentertid, du kommer til at gå i møde.

Rygsæk til studentertiden

Når du er ved være færdig som 3G’er, og du er ved, at være færdig med læseferien og skal op til de sidste eksamener, så er det en god ide, at ønske sig en rygsæk, som kan bruges, når man skal til alle studenterfesterne i studenteruge, hvor man kan have alkohol og gaver med til festerne. Tasken vil også kunne bruges til, når man skal op i studentervognen og rundt til de forskellige personer fra klassen. Hvis man skal på Roskilde festivalen efterfølgende vil man kunne bruge den, når man skal gå rundt til de forskellige camps, og hvis man skal rundt til de forskellige koncerter på koncertpladsen. Der er mange tasker man kan bruge i studenterperioden, men det skal gerne være en praktisk taske. Det skal være en taske som kan klare lidt af hver under studentertiden, det kan for eksempel være Fjällräven, som er det svenske mærke, som står for kvalitet, og som en taske som kan bruges i alt slags vejr. Fjällräven er tasker der prismæssigt ligger mellem 150 til 1000 kr. hvor den mest populære model er Fjällräven Kånken mini 7L, som en lille taske, men en taske som kan have det mest nødvendige.

Sommerkjoler og sneaks

Ved studentertiden er det vigtigt at have det rigtige outfit til alle studenterfesterne og studentervognen. Her er det altid en sikker vinder for pigerne at tage en sommerkjole og nogle sneakers på. På den måde er outfittet fint, men ikke for fint, som med kjole og stiletter. Dog er det heller ikke for afslappet som sneakers og en trøje. Derfor er kjole og sneakers det perfekte outfit til en hver lokation. I studentertiden går man meget og fester meget, derfor er det vigtigt med et behageligt outfit man kan holde ud at have på hele dagen. Sneaker og sommerkjole er et behageligt outfit, da sneakers er nogen sko som er behagelige at gå i samtidig med at de er flotte. En sommerkjole er dejlig luftig til de varme sommerdage, dog kan en sommerkjole også være en længere model, som kan bruges til de køligere sommerdage i Danmark. Hvis man ikke har sommerkjoler nok til hele studentertiden, så kan man supplere op af Ichi kjoler. Man kan købe dem på nettet, så behøver man ikke at tage ud og shoppe under eksamenstiden. Kjolerne vil du ikke kun kunne bruge under studentertiden men også resten af sommeren, til fester og bryllupper.

   

DJ til din egen fest

Hvis du gerne vil være DJ eller bare DJ til din egen fest, så kan du starte i det små. Det kan for eksempel være ved, at købe en nybegynder dj-pult sæt, hvor du kan starte med at mikse. Begynder sættet er relativt nemt for dig, at komme i gang med. Det betyder, at du ikke behøver noget erfaring, men du kan finde guides til hvordan man gør på YouTube. Du kan købe en billig DJ Controller, ved at bestille dem på nettet, og den kan du så bruge til at øve dig på om aftenen. Det kan så resultere i, at du kan spille et lille sæt til din egen eller andres studenterfester. Enten kan det være, at du kan tjene penge på, at være dj til sidst på forskellige diskoteker i nattelivet. Det kan også være, at det bare bliver en sjov ting, hvor du kan have en dj-pult til dine fremtidige fester. Det kan være indflytningsfester eller bare små opvarmninger inden i skal i byen.    

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til få en rigtig god studentertid, som dj til studenterfesterne, måske med sommerkjoler og sneaks og med en god rygsæk.