Sådan bliver du klar til studenterfesten

Sådan bliver du klar til studenterfesten

Uanset om det er dig, eller en du kender, som bliver student til sommer, så skal det være et brag af en fest. Man bliver kun student én gang, og det er en oplevelse som man husker resten af livet. Her kan du læse dig lidt klogere på hvordan, at man bliver hundredprocent klar til studenterfesten.

Bliv færdig i god manér

Husk at karakteren for din sidste eksamen skal efter traditionens tro indskrives i studenterhuen. Derfor kan man ligeså forsøge at få så god en karakter som mulig, da den trods alt kommer til at være nedskrevet så alle kan se det. Der er også mange fester i vente med studenterhuen på, og det ville være træls hvis man bliver pinlig berørt over ens karakter under disse arrangementer. Og hvis man alligevel kun mangler én eksamen, så kan man ligeså give den lidt ekstra.

Gør plads til alle

Studenterfesten skal selvfølgelig fejres sammen med ens medstuderende, men husk nu at involvere familien så vidt muligt. Studentergilde er meget populært, og det er en god mulighed for at samle hele familien, også selvom at ens forældre måske er skilt. Det er studentens fest, og det skal kun omhandle dem. Hvis der er familiedrama, så kan det være en god idé at holde festen et neutralt område, så der er ingen som er placeret over andre, eller med andre ord, der er ingen, som ikke er gæster af studenten.

Tilbehør til festen

Med det på plads, så skal det selvfølgelig også fejres. Hvis det er arrangeret, så er lastbilturen en uforglemmelig oplevelse, som de fleste finder underholdende. Lastbilturen bliver som regel efterfulgt af et brag af en fest, og det er en god idé at investere i Studenter tilbehør. Ligesom det med familien kan være en god idé at holde studentergildet på neutralgrund, så er det også en relativ god idé med ens medstuderende, så alle føler sig velkomne.

Nyd det!

At blive student er en fantastisk oplevelse. Hele ens liv ligger klar foran en, uanset om man vil fortsætte med at studere, eller om man gerne vil udforske verden. Det er derfor vigtigt at nyde øjeblikket, og ikke tage det for givet. Det er en milepæl i livet, og hele ens familie er stolte af en. Det er også en god idé at forsøge at holde kontakten med ens medstuderende, da det man får brug for et godt netværk, når man skal læse videre.