SU-venlig underholdningspakke fra Plenti

SU-venlig underholdningspakke fra Plenti

Hører du til dem, der for eksempel elsker at læse blade og magasiner, bliver du nødt til at være ret selektiv, for på en SU er der ikke råd til den store ekstravagance. Eller sådan var det i hvert fald førhen. Det nye mobilselskab Plenti tilbyder nemlig en stor underholdningspakke til billige penge, som med garanti vil kunne tilfredsstille selv ekstreme behov for input. Læs med og se, hvilke muligheder du kan få.

Grundproduktet er en solid mobilpakke

Den føromtalte underholdningspakke er et tilvalgsprodukt til mobilpakken, så lad os starte med grundproduktet. Her er tanken, at mobil- og dataforbrug skal være gennemsigtigt og uden overraskelser. Du får derfor en mobilpakke med fri SMS/MMS, fri tale og fri data på mobilen samt 50 GB data til deling med andre enheder (inden for Danmarks grænser). Der er ingen binding, og prisen er fast 119 kroner pr. måned.

Om det er billigt eller dyrt afhænger selvfølgelig lidt af dit nuværende forbrug, men for mange vil der være penge at spare ved at skifte. I hvert fald har mere end 50.000 danskere allerede skiftet over det første år i selskabets levetid. Vælger du tilsvarende at skifte, beholder du selvfølgelig dit gamle nummer, og Plenti sørger for alt det praktiske med lukning af dit tidligere abonnement og så videre. Dit nye abonnement kører med 4G over det meste af Danmark via 3’s datanet. Læs mere om mobilabonnementet her.

Betal 80 kroner ekstra og spar kassen            

For de fleste bliver Plenti abonnementet først for alvor interessant, når underholdningspakken kobles på. Den hedder helt enkelt Plenti + Underholdning, og koster 80 kroner ekstra månedligt i forhold til mobilabonnementet alene. Det er en uhyre billig pris, hvis du for eksempel er vant til at købe blade, magasiner eller aviser. Med Plenti + Underholdning får du nemlig gratis adgang til en hel stribe af underholdning. Du får:

  • Fri adgang til 85 af de største ugeblade og magasiner, som du kan læse på smartphone eller tablet. I flæng kan nævnes titler som Femina, Euroman, Ude og hjemme, Billedbladet og mange flere
  • Fri adgang til alt netindhold hos Berlingske (B.dk, Business.dk og Politico.dk) samt Ekstra Bladet EKSTRA
  • Fri adgang til e-bogslæseren Mofibo, som inkluderer tusindvis af e-bøger og lydbøger til fri afbenyttelse
  • Fri adgang til både Tivoli i København og Tivoli Friheden i Aarhus

Det er nok ikke helt tilfældigt, at selskabet kalder sig selv Plenti, som ligger meget tæt op ad det engelske plenty, der betyder ”masser” eller ”rigeligt”. I hvert fald burde der være mere end rigelig underholdning for enhver smag.

Plenti er solidt funderet

Det er ikke hvem som helst, der står bag stiftelsen af Plenti. Peter Mægbæk og Morten Strunge har nemlig begge en fortid med topposter og ejerskaber af blandt andet mobilselskaber som Fullrate og Onfone. Det er tunge drenge med branchekendskab, som ved, hvad det handler om. Meget tyder da også på, at brugerne er godt tilfredse. Kigger man eksempelvis på Trustpilot, er bedømmelsen ”fremragende” med 9 ud af 10 mulige stjerner i gennemsnit, baseret på tusindvis af anmeldelser.