Rune Klan som vært til Zulu Comedy Galla

Rune Klan som vært til Zulu Comedy Galla

Et af de helt store tilløbsstykker når det gælder prisuddelinger i Danmark er Zulus Comedy Galla.

TV2 Zulu har fra starten af haft stor succes med at skabe en kanal der havde fokus på komedieserier og stand-up shows. Efter de begyndte med at lave prisuddelinger til comedy-branchen er denne branche vokset yderligere og har så stor succes at unge mennesker valfarter til arrangementerne for at se deres idoler.

Som vært for programmet udvælges nogle af de sjoveste og mest kendte kunstnere, som kan sætte gang i festen, som har TV tække og som publikum synes ofte har nomineret i tidligere sæsoner som den sjoveste i branchen. I år er det Rune Klan der står for skud. Han er kendt med sit trylle-stand-up-show, hvor han ofte har en pølse oppe i ærmet, som sit ”es” i showet.

Han har tidligere tryllet for så prominente personer som Dronning Margrethe, men nu er det er altså som vært for årets Zulu Comedy Galla at han skal på scenen.

Rune er beskeden på den sjove måde i forhold til rollen, i hvert fald hvis man skal tro hans selvironiske præsentation af showet. Her nævner han at han er blevet moden nok til at tage rollen på sig og ser det som en stor ære han er stolt af. Han er dog ikke sikker på hvorfor han er blevet valgt som vært, men filosoferer over at de sidste to cifre i hans telefonnummer er 38, hvor Nikolaj Lie Kaas’ nummer er 37, hvilket nok også skyldes at han er gået glip af en del filmroller.

Ifølge Rune Klan bliver det det fedeste Zulu Comedy Galla show nogensinde…Hvis du vel og mærke ikke har set de andre.

Showet foregår igen i år i Operaen d. 1. september, hvor der vil blive delt eftertragtede priser som Årets komiker og Talentprisen ud. De efterfølgende 10 dage vil der være en kæmpe festival med 80 komikere der gennemfører over 200 shows i henholdsvis København og Aarhus.

Der bliver noget at se frem til når både garvede komikere og nye talenter sætter gang i lattermusklerne på et oplagt publikum. Mon ikke der skulle være en pølse eller to der sniger sig ind i værtsrollen når Rune Klan starter festlighederne den 1. september.

Læs mere om Zulu Comedy Festival og Zulu Comedy Galla på TV2.dk og stem samtidig på din favoritkomiker.

Rune Klan som vært til Zulu Comedy Galla