Rejs til Bali og nyd livet

Rejs til Bali og nyd livet

Går du med ferieplaner og gerne vil et sted hen, hvor hverdagen ikke er stresset, men der er ro og fred og varme året rundt og de smukkeste solnedgange? Dette sted findes på den anden side af jorden, netop på Bali. Bali betegnes ofte som gudernes smukke land og det forstår man godt når man ser dette Paradis.

På øerne, som Bali består af, finder du vidtstrakte, hvide strande med palmer, grønne rismarker og regnskove, samt bjerge der rager mere end 3.000 meter op i luften. Hvis du er mere til storbyliv og pulserende natteliv med , så har Bali også det.

Der er to årstider på ø-gruppen, regntid og tørtid. Tørtiden følger vores sommer i Danmark, så hvis du ikke er til høj luftfugtighed og bagende varme, så er det bedst at tage til Bali mellem april og september.

Et af de rejseselskaber der har specialiseret sig i billige rejser til Bali er Unique Travel. De arrangerer pakkeløsninger, hvor alt er inkluderet, lige fra flyrejsen til hotelophold og trekkingture eller sejlture mellem øerne for at komme rundt og se en masse seværdigheder på Bali .

Tag afsted så snart du kan på din næste Bali rejse. Det bliver en tur du sent vil glemme.