Pussycat Dolls live i Danmark

Pussycat Dolls live i Danmark

For første gang nogensinde kommer det verdenskendte pigeband til Danmark og giver deres eneste koncert i Danmark i 2009.
Der er lagt op til vild sommerfest når Pussycat Dolls for første gang nogensinde gæster Danmark den 22. august 2009. Nærmere bestemt kommer Pussycat Dolls til Odense med support fra intet mindre end Anna David, Sukkerchok og Medina. Koncerten afholdes på ROYAL CANIN ARENA og billetprisen er 495,-. Billetter kan købes i forsalg allerede nu via pcdlive.dk.

Reglement

Alle drikkevarer konfiskeres ved indgangen. Flasker/dåser må ikke medbringes. Der skænkes ikke alkohol til personer under 18 år. Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af euforiserende stoffer. Hunde har ikke adgang til koncertpladsen. Billetten refunderes kun ved aflysning og indtil 7 dage efter koncertdagen. Ingen hæftelse for person-, ting- eller høreskade. Der må ikke medbringes båndoptager, foto-/videokamera og våben (heller ikke ifa. lommeknive, sakse og lign. skarpe genstande).

Praktisk Info

Har du et handicap, og har du behov for parkering tæt ved indgangen, kan der køres helt frem mod forevisning af gyldigt invalideskilt. Har du yderligere spørgsmål omkring tilgængelighed, er du velkommen til at kontakte begivenhedsproducent Preben S. Nielsen på pn@group-romeo.com eller på tlf. 3122 6776 (fra kl. 13-17).