Professionel musikundervisning på Music Institute of Copenhagen

Professionel musikundervisning på Music Institute of Copenhagen

I hjertet af København kan du som studerende få aldersrabat på musikundervisning på en af byens bedste private musikskoler. 


Music Institute of Copenhagen er placeret smukt med udsigt direkte ned til søerne tæt på Dronning Louises Bro og tilbyder både professionel sangundervisning, guitarundervisning og klaverundervisning. 


Underviserne på skolen er uddannet fra landets musikkonservatorier og nogle af landets bedste sangskoler. De er alle professionelt udøvende musikere og spiller med nogle af landets dygtigste kunstnere. De har også alle sammen årelang undervisningserfaring. 


Music Institute of Copenhagen tilbyder musikundervisning for både begyndere og øvede. Undervisningen foregår en til en med musiklærerne, som skræddersyer undervisningen til dit niveau og hjælper dig med at lære det, du gerne vil. Uanset om det er at perfektionere din sangteknik eller at lære at spille dit første nummer på guitaren. 


På Music Institute kan du købe et klippekort til undervisningen, så du selv kan bestemme, hvornår dine timer skal ligge, så det passer ind i et ellers hektisk liv med studie, arbejde og venner. Det er en fleksibel løsning for dig, der ellers har svært ved at finde tid til at øve og spille i din hverdag.


Studenterrabat


10 % på klippekort til skolen, samt gratis prøvelektion


Besøg Music Institutes website her www.micph.dk

Udbyder
Music Institutes of Copenhagen