Prøv BookBeat og få hele 5 uger gratis! 

Prøv BookBeat og få hele 5 uger gratis! 

Lange gåture, hovedrengøring, en tur i træningscenteret, en stille aften på sofaen - hvad har disse fire aktiviteter til fælles, tænker du måske? Svaret kommer her. Aktiviteterne er nemlig alle oplagte til at blive akkompagneret af en god lydbog. Her er BookBeat oplagt til formålet.


Tjenesten er uundværlig for dig, der er på udkig efter ét samlet sted, hvor du kan lytte og læse så meget til lydbøger og e-bøger, som du har lyst til. Hos BookBeat kan du nemlig vælge mellem mere end 100.000 bøger - både danske og engelske. Der er altså hos BookBeat med stor sandsynlighed bøger for enhver smag. Er du blevet lidt nysgerrig på tjenesten? Det forstår vi godt, og du kan på BookBeats hjemmeside få et indblik i deres spændende udvalg af lydbøger.


BookBeat er en klassisk abonnementstjeneste, hvor du hver måned betaler et beløb for at lytte til og læse alle de lydbøger og e-bøger, du har lyst til. Vi ved dog, at man som studerende ikke har budgettet til at forpligte sig til alt for mange forskellige abonnementstjenester. Derfor har vi et godt tilbud til dig lige her! Du kan nemlig prøve BookBeat ganske gratis i 5 uger. Så har du god tid til at finde ud af, om tjenesten er noget for dig på længere sigt.


Følg linket og prøv BookBeat helt gratis i 5 uger


Går det op for dig, at du faktisk ikke helt kan undvære BookBeat, så koster tjenesten blot 79 kr./md. efter din gratis prøveperiode er udløbet. Hvis du får lyst til at afmelde dit abonnement, kan du gøre dette nemt og hurtigt. BookBeat har nemlig ingen bindingsperiode.